Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atitüd

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Move to the city 2009.09.01 20:20:00
Bizony ám, a Guns n' Roses klasszikusa teljesen helyénvaló bár a költözéshez nem kellett lenyúlni anyánk autóját és az öreg hitelkártyáját, elég volt csupán bedobozolni motyónkat és matricát biggyeszteni mindenre, amit meg akartunk tartani. A költöztetők elvitték, de csak…..
Atitüd 2009.09.01 21:38:58
Házi flottám legékesebb büszkesége a zöld állólámpás Merci, amelyről utoljára hónapokkal ezelőtt írtam. Szégyellem magam, már be is írtam az intőt. Életem első (a mostani elmeállapotom szerint) tisztességes restaurálása volt ez az autó. Azaz nem volt, hanem még nagyon is…..
Atitüd 2009.08.26 20:44:25
Walter de'Silva nem egy elveszett ember Nem olcsó, de tagadhatatlan, hogy az új Volkswagen Polo jól sikerült, megnyerő külsejű, logikusan felszerelt, a kisautók nyűgjét-baját hírből sem ismeri, ráadásul vezetni sem rossz. Nehéz fogást találni rajta, felhasznált anyagaival,…..
Belsőség Gyűlölök és szeretek 2009.08.13 20:27:00
„Odi et amo quare id faciam fortasse requiris, nescio sed fieri, sentio et excrucior.” Catullus Ez hosszú lesz, ezért szerintem csak az kezdjen bele, akinek bírják az idegei, az ideje, és szereti a nehezen emészthető szellemi nyűglődést három felvonásban. Jobb-e a…..
Az új Astra - számomra - legszebb része a hátulja, arról is a lámpák. Már az előző Astra seggét is az érdekes tejüveg megoldás adta el, itt most megint valami újat találtak ki. Az egész lámpatest homogén piros, alakra pedig valami nagyon ravaszul formázott, támadásra készülõ…..
  Subarut venni rémálom, ennél csak eladni rosszabb. Soha többé. Soha többé. Soha többé. Mínusz 800 ezer.  Vélemények az azonos című írásunkról...
Atitüd 2009.07.08 12:10:09
@Érdekes: nepper,tukmálás és szar: nem vagyok nepper, de nem is tukmáltam senkire semmit, de még szart sem árultam, ezért is feszítek. :-)Nézőpont kérdése. Ha egy felnőtt ember úgy dönt, hogy autót vesz akkor nekem az a dolgom, hogy egy autószalon dolgozójaként kiszolgáljam és nem az, hogy észt osszak neki, hogy "ember, ebbe a hitelbe bele fogsz dögleni" !! Mindenki el tudja dönteni, hogy mit, miért és mikor szeretne. Szerinted egy értékesítőnek mi a dolga?? Kérem mutassa meg nekem a jelenlegi vagyonszerkezetét és majd én eldöntöm, hogy Őnnek most érdemes autót vennie, vagy sem! Szerinted......
Talán gondolkodni és számolni kellene egy ilyen volumenű döntés elött.
Szerintem Te is gondolkodj, mielött bármit leírsz.
Atitüd 2009.07.08 12:24:18
@Eladó lakás Pécs legszebb helyén:
Igazad van , valóban nem ért véget a dzsentrikorszak, de ezt már néhányan észrevették, de a legtöbben még mindig áltatják magukat.
Atitüd 2009.07.08 12:38:18
@Érdekes: nem vettem magamra :-), de a téma már évekkel ezelött aktuális volt, de ezt nem vették komolyan sem az importőri vonalon, sem a banki vonalon. Az importőr célja a db szám volt a banknak meg a kihelyezés, szinte "bármi áron". Idétlen és szinte átláthatattlan akciók tucatjaiból lehetett választani az elmúlt években + ezekhez kapot az ügyfél valamilyen banki "támogatást" és nem volt kérdés, az ügyfél mevette az autóját. Az elején jó üzletnek tünt, de még így is hajmeresztő konstrukciókat találtak a márkakereskedők. Talán hallottál arról, hogy 2 éve még Te kaptál pénzt azért, hogy vettél egy "Mi autónkat"! Agyrém, de azóta a kereskedés bezárt, talán nem is csodálkozunk azon, hogy miért?
A Bende egy állat. Így utólag is elnézést kérek, mind az olvasóktól, mind a Tibbytől, nem kéne az embernek a főnökét - aki amúgy tisztes családapa és kiváló cégvezető - leállatoznia, de akkor is. A Winkler energiavámpírnak nevezte egy időben, mert Tibby szeret az ember…..
Vagy a világ üzlete, vagy pedig egy óriási bukás lehetősége rajzolódik ki egy internetes aukción, amely pár napon belül véget ér. Minden reggel kapom a levelet kedvenc netes aukciós portálomtól, a vatera.hu-tól, benne a nekem érdekes témakörökben előző nap, frissen feldobott…..
Atitüd 2009.06.18 13:15:20
Következő sztorink első fele játszódhatott volna akár 1979-ben, mondjuk egy kiskörúti cipőboltban is. Néhány apró, járulékos motívum azonban kiemeli az Alföldi papucs cserzőanyag-illatú, cúgos cipős boltieladó-nénis, unott világából, és a mába helyezi át. Egyik, hogy…..