Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mélységi bepassz

1 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az E csoportban a Pool azért küzdhet, hogy elkerülje legrosszabb rémálmát, a Debrecen elleni első emelet kiki meccset, és ez sajnos még akkor is igaz lesz, ha ma este iszunk a lilák véréből, - másra gondolni sem merünk. Mint ahogy arra sem, hogy kijevi győzelmével horrorisztikus…..
Mélységi bepassz 2009.11.04 21:09:13
Utoljára valami Bee Gees jutott el ilyen magasságokba, de most simán lecsapdáztuk, meg különben is, ki a fene akar rájuk emlékezni, mikor itt száguld tovább a Rorschach. Rendületlenül keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé,…..
Mélységi bepassz 2009.10.30 13:58:36
Mélységi bepassz 2009.10.30 14:41:44
@Tika_: Jaja, adja magát, én sem ma használtam először. ;-)
Negyediknek lenni a legszarabb az egész világon, ezért egy kicsit sajnáljuk Costa Ricát, de erre a bronzérem ünneplése közben nem sok energiánk marad majd előreláthatóan. Gondolni sem szeretnénk rá, hogy elveszítjük a bronzmeccset. Esélytelenként (de legalábbis nem esélyesként)…..
A nagy örvendezésben úgy csináltunk, mint a felnőtt válogatott védelme, és egymásra vártunk, hogy megénekeljük a magyar U20-as válogatott újabb történelmi tettét. Szerencsére nincs nagy baj, mert tovább írjuk a történelmet ma este, amikor Olaszországgal már az éremért…..
Mélységi bepassz 2009.10.09 22:58:26
@Secnir: Hja, igaz, csak utaljon, jobb is ha nem érintkezik velük. Mostantól ez a NAGYbetűs NAGYválogatott. ;-)
Amikor 1879-ben – első svájci csapatként – megalapították a St. Gallen futballklubot, az ifjú bankárok, csokifröccsentők és órások között nem akadt senki, aki az alapra beszélt három nyelven kívül angolul is perfekt lett volna – az alapszabályok pontos…..
Az E és az F csoport mérkőzéseivel tegnap végetért az egyiptomi U20-as világbajnokság csoportköre. 16 válogatott - köztük a magyar csapat is - készülhet a kieséses szakaszra. Kiszámíthatatlan mérkőzések, angol bukta és magyar feltámadás eddig; egy ágon sűrűsödő európai…..
Mélységi bepassz 2009.10.06 22:48:44
Ma este 18:45-kor Dél-Afrikával találkozik a Honduras ellen jókora pofonba szaladó U20-as válogatottunk. Kissé rendhagyó három dolgunkat elsősorban azoknak szánjuk, akik valóban azt szeretnék, hogy Gulácsiék minél jobb eredményt érjenek el, de talán okulhatnak belőle azok is,…..
KATLAN Teszt 2009.09.30 18:53:31
Teszt..
Az egyetlen magyarázat erre az Erste-vírusszpotra, ha egy velejéig gonosz konkurens csinálta, és utána valahogy még fel is töltött dolgokat az erste.hu/fiatalsag (te édes jó istenem) microsite-ra. Nem megyünk bele, olcsó volna – kakukktojásként van benne két remek…..
Mélységi bepassz 2009.09.30 18:11:41
Nem is tudom, mi bosszantott fel jobban, a játékosok hozzáállása vagy a szakmai analfabétizmus, amivel Egervárit kinevezték, és amivel ő tevékenykedett a meccs előtt. A tegnapi meccsen abszolút az elmúlt pár évtized hibáit láttuk viszont. Tagadhatatlanul másra számítottunk, és…..
Mélységi bepassz 2009.09.28 19:35:28
@popp: Nem, Karol Wojtyla a Pápában játszott. ;-)
(Bocs az offért.)

On: Bízzunk benne, hogy időben kaptuk a taslit - hamarost kiderül.
Ilyen márpedig nincs, ez nem történhet meg. Hova futottál, Halmosi; miért nem lőtted el, Gerzson; fújtad volna le, te varnyú; Tímár, a jóisten megáldjon, mire gondoltál, fiam; Babos, Gabikám, hát miért nem fogtad meg inkább? A káosz-mozaik összeállt, mi pedig megsemmisültünk,…..
Talán még emlékeztek, hogy a Fear and Loathing in Las Vegas már szerepelt, itt vesszük fel a fonalat, majd ágazunk el sokfelé. Tehát Misskate beküldése:Tegnap éjjel (ma hajnalban?) [hadd segítsek: június 22-én, bocs - LJ] a Félelem és reszketés Las Vegasban c. filmhez volt…..
Sokáig nem lehetett érezni ezen a Marseille-Bordeaux-n, hogy korán van még, arra pedig mindenki kínosan ügyelt, hogy a "fordulópont" kifejezést még véletlenül se emlegesse - aki mégis így tett, utólag kérjen elnézést. A kiemelt parti mellett is akadnak slágertémáink:…..
Mélységi bepassz 2009.09.01 10:09:55
Allez les verts!
www.dailymotion.com/video/x4ghd5_jacques-monty-allez-les-verts-1976_music
Szerencse, hogy akkoriban csak egy éves voltam, el sem tudom képzelni magam olyan hajjal, amilyennel - valamiféle furcsa perverzióból adódóan - a hetvenes évek közepe felé rendelkezett az emberek többsége.
1. Nehogy már a Levszki Szófia a csoportkörbe jusson! Na de tényleg. Pláne, hogy lesz ott elég olyan csapat, akik még az EL-csoportkörébe se feltétlenül kellenének. (Koppenhága-APOEL, Salzburg-Haifa, Ventspils-Zürich párosítások).2. Ciki, hogy a Battle of Britaint Angliai Csatának…..
Mélységi bepassz 2009.08.19 21:35:15
Nekem eddig csak a www.justin.tv/baraban5 működött (félpercenkénti frissítéssel).
Mondjuk a 39. perctől a Levszki olyan helyzeteket hagyott ki (cirka frissítésenként), hogy a szívbaj kerülget...
Tudnánk-e kicsoda Alex Ferguson? Miféle Chelsea? Beszélnénk-e ma Arroganz Arénáról? Hogyan élnénk mindennapjainkat szovjet partjelzők nélkül? Nem apróságokról, fordítva megítélt bedobásokról, hanem legendák, klubok, országok életét alapjaiban megváltoztató nüanszokról…..
Nyilván mindenki, aki nem barlangban lakik, látta már, ahogyan az Odd Grenland válogatott támadója megszerzi a szezon eddigi legmegosztóbb találatát a Brann ellen 5-1-re megnyert kupamérkőzésen. Nyilván mindenki, aki látta, szavazott már arról, hogy ő is így tett volna, vagy…..
Húsz esztendőnk hatalom, húsz esztendőnk nem adom. Tiszta szívvel folytatjuk a Rorschach pályafutást, kétségbeesetten keressük Susant, valamint popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo, rowi, sporttárs,…..
Mélységi bepassz 2009.08.06 13:33:12
Egy fecske nem csinál nyarat. Két dudás egy csárdában, két asszony egy konyhában nem fér meg. Három a magyar igazság. A lónak is négy lába van, mégis megbotlik. Hol öt ember jóllakik, a hatodik sem marad éhen. Heten vannak, mint a gonoszok, ráadásul az egyik tizenkilenc, a másik…..
Mélységi bepassz 2009.07.23 13:58:03
Tizennyolc év múltán részesül pénzjutalomban Ötzi, a gleccsermúmia megtalálójának családja. Nem kevésbé örvendetes, hogy tizennyolc éves a Tilos Rádió, és ebben az évben is elstartolt a Tilos Maraton. Az NST pedig tizennyolcadik alkalommal is kétségbeesve keresi Susant,…..
Mélységi bepassz 2009.06.18 10:33:11
Mélységi bepassz 2009.06.18 15:14:26