Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiskeraj

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Öröm, ha jó ismerősünk jó ismerőse könyvet ír, pláne ha kedvenc témánkban teszi. Azért is, mert kevés kiadvány számol be a magyar jégkorongról, pláne történelméről. Tejfalussy Béla és Kovács Attila másodszor írt tele érdekesebbnél érdekesebb sztorikkal könyvnyi…..
kiskeraj 2010.09.16 16:57:04
@Kovacs Attila: Tisztelt Szerző Úrak!
Gratulálok a könyvhöz, bár még nem jutottam hozzá, de a tárgyban megjelenő bármilyen publikáció elismerésre méltó. Csak szeretném felhívni a szerzőpáros figyelmét (is), hogy 10 emberből 9 biztosan nem tudja, hogy ki volt a Volán első edzője és mi lett a sorsa. Elmúlt 40 év anélkül, hogy bárki megemlékezett volna róla -azaz Kertész Józsefről, alias Kerajról. 10 évet áldozott az életéből arra, hogy a Volán ott tarthasson, ahol most tart. (Arról most ne is beszéljünk, hogy milyen aljas módon menesztették, erről is lehetne írni 1 könyvet.) Úgy gondolom lenne mit jóvátennie a klub sportvezetőinek, addig amíg még lehet...
Sporttársi üdvözlettel,
Fülöp László
kiskeraj 2010.09.28 11:51:26
@Kovacs Attila: Azért bátorkodtam hozzászólni, mert a Volán történetéről (is) írtak és szerettem volna felhívni mind az Önök, mind a hokirajongók figyelmét egy méltatlanul elfeledett sportolóra ill. sportvezetőre, aki sokat tett a magyar jégkorongért, azon belül a Volán jégkorong- szakosztályáért is. Sokan elfelejtik - Önök is -, hogy az Ocskayak előtt is volt (jégkorong) élet Fehérváron.
Üdvözlettel,
Fülöp László
Minden csapat közzétette előzetes keretét a 40 nap múlva kezdődő 2010-es téli olimpiai játékokra. Cserék még lehetségesek, de csak szigorú szabályok szerint. Tovább után elmondjuk, melyek ezek, csemegézünk a névsorok érdekességei között, ismertetjük az olimpiai…..
A 2009-10-es szezonban megváltozott arculati elemeket visel magán a nemzeti szelekció szerelése. A Magyarország felirat és a stílus marad, a mintázat változik, a hátsó félen a szám alá szponzorlogó is került. A Madonna Stúdió mezét a vb-n kívül minden fellépésén hordja Ted…..
Az OB I.-es bajnokságok különdíjait bemutató sorozatunkat a Kósa Kupával kezdtük. Szép sorban megírjuk, kiről is nevezték el a Kósa, a Leveles, a Miklós, a Séra és a Vedres Kupát. Röviden bemutatjuk a névadót, természetesen a játékos és edzői pályafutását is, és a kupák…..
A nemrégiben elhunyt legendás újpesti kapusnak, Vedres Mátyásnak méltó emléket kívánnak állítani az UTE szurkolói. Ezért a realujpest.blog.hu két kezdeményezéssel is élt. Egyrészt azt javasolják, hogy a Megyeri úti jégcsarnok vegye fel Vedres Mátyás nevét. Másrészt…..
kiskeraj 2009.06.19 12:16:36
@Uteapu: Köszönöm szavaid, ebben a világban ez nagyon sokat jelent. Az ókori görögök szerint végtelen számú teknősbéka áll egymás hátán és Atlas rajtuk állva képes csak tartani a Földet. Hát így épül generációk munkája egymásra és a mai siker vagy kudarc oka a múltban (is) keresendő. Több megbecsülést érdemelnének azok a sportemberek, akik az életüket tették a sportra, a jégkorongra. Amikor egy-egy elmegy közülük, akkor szembesülünk vele, hogy az utókor talán nem is tud róluk semmit. Mivel családilag is érintve vagyok (Lásd a nickname-t)megpróbálok valamit tenni a felejtés ellen, javaslom nézz rá a www.wikipedia.hu-ra, a keresőbe pedig írd be valamelyik hokis nevét pl. Kertész József, Babán József. Volt UTE-sek közül Hircsákot, Vedrest, Zsitva Viktort, Buzás Gy.-t fogod csak megtalálni, sajnos. A másik, pedig, hogy félek a "politika" fogja megakadályozni, hogy Boróczi Gáborról legyen a stadion elnevezve. (Itt kapóra, fog jönni "egyéb" magánéletbeli problémája is, ha érted mire gondolok.) Egri is fenn van a wikin, nézz és csodálkozz, ő és a válogatottság, na hiszen... Tiszteletem.