Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vorost

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Következő sztorink első fele játszódhatott volna akár 1979-ben, mondjuk egy kiskörúti cipőboltban is. Néhány apró, járulékos motívum azonban kiemeli az Alföldi papucs cserzőanyag-illatú, cúgos cipős boltieladó-nénis, unott világából, és a mába helyezi át. Egyik, hogy…..
vorost 2009.06.18 10:01:57
@Csikós Zsolt: kedves Zsolt nem neked hanem azoknak az olvasóknak szólt akik nem dolgoztak még szalonban, amúgy az értékesítő egyértelműen hibázott(nem mondunk ilyet,hogy focizni megyek vagy akárhova???) de ezért én nem ítélném el, emberek vagyunk dolgozunk és ezért hibázhatunk. Az, hogy épp a te barátoddal történt az eset az egy dolog, biztos, hogy előfordult már, hogy vki miatt meg túlórázott a semmiért a kolléga, ha te dolgoztál szalonban akkor te is tudod, hogy ez így van.

Ja és a család szerintem az első, és ameddig vkinek a családjában nem történik tragédia addig lehet, hogy eszedbe se jut, hogy lehet, reggel láttad utóljára vmelyik családtagod. Sajnos tapasztalat. Gondold át ,de természetesen a te életed te családod.