Regisztráció Blogot indítok
Adatok
odasidazenith

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dj Nadir múltkor kicsit berágott ránk meg a Lángoló Gitárokra, amiért írtunk róla mindenfélét, meg posztoltuk ezt a Slaughterhouse turnévideót: Először a caps lockot szigorúan benyomva tartva tombolt egy sort a bookján, majd a hiphop.hu-nak adott exkluzív…..
A Subbán találtuk azt a régebbi turnévideót, amiben a Magyarországon többször is fellépő, Eminem jó cimboráinak számító Slaughterhouse hiphop supergroup tagjai mesélnek az útjukról, külön kitérve az itteni élményeikre. Pálinkázás és dunai hajókázás helyett azonban…..
odasidazenith 2013.10.12 17:51:31
GOMB!!
az igaz hogy volt egy ilyen jelenet egy pillanatra amikor joe még nem tutta amit a többiek hogy én a régi manager csajal tartottama kapcslatot, ök nemtudták, de a lét mivel csak most tuttam megszerezni ezér a hotelbe várom öket. ezt ök egyböl megértették. erre mondja a videoba joell ortiz hogy "but joe didnt get the memo" máshogy nincs értelme ezt mondania. ha tudsz angolul érted miröl beszélek. a joe budden miután jáccotta magát a kamerának megértette amit ö nem hallott azelött minden ok nincs mér aggodniuk. tök béke volt. ezér vicc az egész mer annyira béke volt hogy joell crazy stylez poloba lépett fel.

erre varjál TE GOMBot!!

megjegyzem hogy ugy kezdödik a video hogy azt mondja crooked i hogy "AZÉR MONTUK LE A TURNÉ VÉGÉT MER SZAROK VOLTAK A PROMOTEREK". csak szolok hogy a promoterknek nincs közük egymáshoz tehát ez az egész faszság ilyet nem is mondhatnak. ez propaganda ami össze lett vágva hogy eljussanak summer jamre. azis benne van a videoba amikor joe budden azt mondja hogy "ENGEN NEM ÉRDEKEL KINEK LESZ BAJA BELÖLE (KONCERTEK LEMONDÁSA) VIGYETEK VISSZA!!!" kb leszarják a promotereket. mint NAS.. ami igy végülis jo összekötése a két történetnek, de nem ugy ahogy a cikkben irják :) ami meg igy másfél évvel az egész után ujságiroi szempontbol furcsának gondolom. tehát mi a lényeg a lejáratáson kivül mer ez milyen hir???

HONNAN VESZ ILYENEKET EZ AZ IDITOA BLOGIRO hogy "mindkét esetbe clubshow pénzér hoztam volna öket??" hagyjá már ez teljes hazugság amit bizonyitani tudok ez az egész nem rámnézve lesz szégyen hanem a slautehrousera, nasra, meg az idiota ujságirokra akik nem tudom mit akarnak csinálni..
Subba Ilyen ez a rapszakma 2013.10.07 22:36:35
Aki kicsit is képben van az itthoni rapbizniszben, nem újdonság, hogy annak idején Dj Nadir és sleppje hozta el legelőször Magyarországra Method Man-t, Redman-t, a Naughty By Nature-t meg még néhány híres rapformát. Igazából ez lényegtelen is most. Az évek óta keringő városi…..
A pofátlan koncertszervezés egy szép példája volt az Xzibit-koncert. A zenét hagyjuk, közepeset haknizott a rapper-műsorvezető. "Ki jött a zeném miatt? És ki a Pimp My Ride miatt" - kérdezte Xzibit, aki mindössze 45 percet töltött a színpadon, ami még egy iskolai órának…..