Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KSZErno

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Mivel elérkeztünk a vasárnaphoz, ezért először is várom a BB díj jelöltjeit, másodsorban pedig közzéteszem a Hét Dolgozója kitüntetés várományosainak névsorát.   Íme: epres négercsók, respecta /01, Strici   Véleményem szerint Ők voltak a héten a…..
KSZErno 2009.10.18 15:19:54
@Zulu Alfa Kilo: Az lehet. Tényleg nem szeretik az egyetemi vezetők ezt a témát. Épp 10 nappal ezelőtt tiltattak le egy egyetemi blogot, ami ilyesmikről szólt: rokonságról, titkárnő uralkodásáról, csalásokról, visszaélésekről, házaspárok terrorjáról egy-egy tanszéken. A google-ból még elérhető a tárolt változat, ajánlom figyelmetekbe: előbb a keresőt kell megnyitni, aztán karolisbotrany.blog.hu és van még egy, azt 2 nap alatt leszedették az indexről: protestans.blog.hu. A kettőnek egy jó hónap alatt 15.000 látogatója volt. Leírják, hogyan csaltak össze a rokonok 3 doktori védést, hogy akkreditáltassák az Apóssal a doktori iskolát. Szerencsére lebuktak. De hepiend még nincs. Ha a blogot letilthatták, még mindig nagyon erősek. Most a rokonok épp azon fáradoznak, hogy az ártatlanokból csináljanak bűnbakokat. Ha nincs a nyilvánosság érdeklődése, könnyen elérhetik. Magyarországon a bűncselekményeknek nincs következményük, ha magas pozícióból követik el őket - sajnos.
KSZErno 2009.10.18 15:58:05
@Strici: Azért van remény. Ha országon belül elhallgattatják az ellenzéket, ki lehet vinni az ügyet, mint a szamizdatok idején. Móricz Rokonok című regényének érvénye a magyar egyetemeken már külföldön is téma. Ilyen írásokat olvashatunk a károliról: "Uram-bátyámos világ egy magyar egyetemen". Németül is: "Vetternwirtschaft an einer ungarischen Universitaet" (karolibotrany.blogspot.com). Angolul is: "Nepotism at the Hungarian Calvinist University" (jhnnsclvn.wordpress.com). Ezzel a titkárnős témával Don Quijote is becsatlakozhatna. Bár az ő helyzete jobb: ő megírhatja itthon is. A károlisokat itthonról kitiltották.