Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PublicEnemy

0 bejegyzést írt és 348 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Corinthiában várja a menekülteljárást Orbán barátja. ..
PublicEnemy 2018.11.14 12:19:44
@balcán maxval bircaman: Kérlek mondd, hogy csak trollkodsz és nem vagy ennyire g.ci buta...
A Lakástalkshow idei évada eddig nagyon jól alakul, Lovász László valahogy pont olyan arcokat szedett össze hozzá, akik engem is érdekelnek. Ma este a Viasat3 műsorán Mucsi Zoltán lesz terítéken, aki már 60 éves basszus, öregszem. Ő is őszintén beszél majd sok mindenről,…..
1889. Egy Seattle-i bank biztonsági őre - a pusztító földrengés után - az épület romjai közt megmaradt páncélszekrényt őrzi..
PublicEnemy 2017.09.18 14:38:45
@dunántúli gyerek: Nem maga a lefejezés, mint elkövetési mód a szörnyű ebben a történetben, hanem akiken (csecsemők, nők) végrehajtották és ahogy demonstrálták. Azért gyerekek és nők levágott fejeit halomba pakolni, majd fotózkodni vele...qrva beteg dolog.
Stohl András a Mephisto című előadás főszerepében a Nemzeti Színházban (Fotó: Karip Timi / Index) Két napja derült ki, hogy Stohl András zsűritag lesz a TV2 Sztárban sztár című műsorában, annak ellenére, hogy alig pár nappal korábban adott interjút a Magyar Narancsnak, amiben azt mondta, a mai…..
Az újkori indie filmgyártás legragyogóbb csillaga, az A24, ritkán lő mellé. A remek Green Room mellett tavaly megkaptuk a szerény véleményem szerint az utóbbi évek egyik legfélelmetesebb, legszebb "horror" drámáját, a The VVitch személyében. Simán 2016 legjobbjának kiáltottam ki…..
Az It Comes at Night előzetesét látva mind a szakma, mind a közönség egyből az év horrorjaként kezdte el emlegetni a filmet. És ebbe a halmazba én is beletartoztam. Elképesztő feszültséget és hangulatot sugárzott magából. Elvárásaim pedig akkor szöktek az egekbe, amikor…..
Egy kis visszatekintéssel kezdünk, ki kit baszott át a palánkon eddig, kinek kellett a halott öccse emlékét meggyalázni vagy éppen szerelmet színlelni fostos 10 millió forintért (aminek ráadásul csak a fele lesz az övé, és gondolom ez bruttó, tehát jó esetben futja majd egy használt golfra meg egy…..
Mivel a Juventus (szerencsére) érdekelt lesz a Bajnokok Ligájának a döntőjében, ezért a szövetségnek előrébb kellett hoznia az Olasz Kupának a fináléját..
PublicEnemy 2017.05.11 14:54:52
@jeneiPALI: A bajnokság már Tietek és szurkolok Nektek a BL-döntőn is,de remélem a Kupa a miénk lesz. Forza Lazio! :)
Az Escape at Clinton Correctional című börtöndráma egy 2015-ben megtörtént esetet dolgoz fel: Richard Matt és David Sweat egy női alkalmazott segítségével szöktek meg egy szigorúan őrzött New York-i börtönből - a nővel, Tilly Mitchellel mindkettőnek viszonya is volt. Az már csaknem biztos, hogy…..
PublicEnemy 2017.05.10 15:58:56
@AaannnaaA: Persze,simán benne van a pakliban,h pocsék lenne. De, pl. Jim Carreynek is volt drámai szerepe (23-as szám) és egész jól megugrotta...szerintem. :)
Tegnap beköltözött az első hat delikvens a luxuskalitkába unatkozni és kibaszósdit játszani egymással, az epizód végén meg jött egy új csaj is, blőrözve, hogy ma izgalommal teli várakozással nézzük az új részt, amit Szörfösbarbi vezet fel, egy neki rettentő előnytelenül álló, feltűzött hajkoronában,…..
  Antipasti-s pult a piacon Számomra nem volt egyértelmű, de szicíliai utazásunk óta kiderült, hogy az átlagosnál felkészültebben érkeztünk a szigetre, már ami a gasztronómiát illeti. Még itthon utánanéztem, hogy miket és hol érdemes megkóstolni, illetve minden házigazdánkat kikérdeztük, hogy…..
Nem evilági módon szar B)..
Subba Idén 40 éves a Golf! 2016.12.18 20:19:01
PublicEnemy 2016.12.20 20:57:53
A karóra sokat elmond(hat) viselőjéről. Ízlésről, anyagi helyzetről, stílusérzékről mesélhetnek ezek az apró, mechanikai és dizájn csodák, ám, ahogy általában, a külsőségek alapján levont következtetéseket ez esetben is fenntartásokkal kell kezelnünk. Míg egy A. Lange & Söhne vagy egy Patek…..
Az X-Faktor kapcsán sokszor felmerül, hogy akkor ez egy tehetségkutató-e vagy sztárgyár, vagy esetleg az RTL kasszáját arannyal a plafonig tömő pénzgyár, pedig egyik sem. Ez egy olyan műsor amin elméletileg szórakozhatnánk, csak nem hagyják. A legjobb évada eddig az volt az X-Faktornak, amikor Jimmy…..
PublicEnemy 2016.12.04 18:05:24
@Muppet Show: Miért? Mit kellene tegyen? Rázza a seggét miközben az egyik táncos arcába tolja a melleit?Ennek a kiscsajnak van hangja,nem kell a parasztvakítás.
A kifinomult vitakultúra megnyilvánulása képpen tettlegességig fajult a vita, a Hír TV Szabadfogás című műsorának szerdai felvételén. A nyugdíjasoknak szánt 10 000 forintos karácsonyi ajándékutalvány-ügy kapcsán esett egymásnak Mészáros Imre, a Gój Motoros Egyesület vezetője és Puzsér Róbert. Végül…..
PublicEnemy 2016.12.01 13:29:21
@LFather: Valóban,sajnos ez így van. DE Puzsér mondanivalója nem arról szólt,h sajnálja a nyugdíjasoktól azt a 10ezer Ft-ot hanem,h a fidesz megint így próbál szavazatokat vásárolni és nem önzetlen jó akaratából cselekszik.
Minden tiszteletem az időseké,de a hócipőm tele van már azzal,h minden egyes alkalommal ez a legnagyobb,3milliós szavazóbázis dönt az én/a mi jövőnkről.És ehhez sajnos elég egy pár ezres ajándékutalvány,vagy néhány ezer forintos nyugdíj emelés.A fiatalság meg le van szarva,mert az mszp/fidesz nagyon kegyes volt hozzájuk.
Ma hajnalban Kolumbiában lezuhant egy utasszállító gép, a fedélzetén 70 utassal, köztük egy brazil futballcsapat játékosaival. A világsajtó megírta, jelenleg is címlapon van, az Indexen is. A Blikk is beszámolt a dologról,  csak egy kicsit másként, ők találtak egy videót is, amit menten ki is…..
A TWD úgy kezdte, hogy az első évadban tisztességes, de semmi extrának nem számító 5,24 milliós átlagnézettséggel nyitott. A másodikban már nagyobb volt a hype, fel is ment a nézettség 6,9 millióra, de hát Hershel farmja ugye annyira nem volt közönségcsalogató. A harmadik évadnál indult el a…..
PublicEnemy 2016.11.23 13:52:09
@Bergyilkos Bohoc: Ne forgasd ki a szavaimat, nem azt mondtam,h 50 perces "trancsírozást" akarok látni.De a készítők átestek a ló túloldalára.Tele van feleslegesen túltolt drámai lózungokkal. Az egésznek megint olyan "íze" van,h két közönségcsalogató rész (értsd: az első és utolsó) közti időt töltsük ki valamivel,hiszen aláírtunk még 3 évadra és mutatnuk kell addigis valamit.Ennek egyik jele,h teljesen logikátlan fordulatokat csempésznek a történetbe.A mindig qrvakemény Rick hirtelen lemegy kutyába,mert tudja,h a kislány nem az övé és azt sokkal durvább elviselni,mint ezt a szitut.???Az a Rick,akit az emberek kedvelnek már rég fejbe lőtte volna Negant a kapunál a 3. részben.És ott van még pl. Carol karaktere is,stb.
Na,mindegy...ízlések és pofonok.
PublicEnemy 2016.11.23 14:43:01
@Lapcsánka: Az a 200 ember mind egy ember szolgája.Azt csinálják,amit Negan mond.Ha nincs Negan,nincs aki parancsoljon. Szanaszét szaladtak volna félelmükben,aztán örömükben.Ez lenne a logikus választás egy ilyen szituban,és ezért lennél te is egy Negan egy zombiapokalipszisben,nem pedig Lapcsánka.
PublicEnemy 2016.11.24 12:56:18
@lyaly: Persze,tudom. Csak egy kicsit túl van tolva és ettől elveszik a lényeg...szerintem.
Az első részt ITT találod. A forradalom kitörésének hírére azonnal repülővel Bécsbe, onnan újságírókat hozó autókonvojjal Győrön keresztül – ahol a forradalmi tanács ülését fényképezte – Pestre jött. „Annak ellenére, hogy egyáltalán nem vagyok haditudósító,…..
PublicEnemy 2016.10.14 13:53:41
@Én a blogger: Amíg a te szüleid vizet hordtak az ellennek, addig az "unatkozó pestiek" (nők,gyerekek,férfiak) a vérüket és életüket adták azért, hogy az ilyen szar embereknek is, mint te ne kelljen a jövőben elnyomásban élnie.
Több tiszteletet!
Subba Subba mozi: Birdemic 2016.09.12 11:07:00
PublicEnemy 2016.09.12 13:54:16
Ahogy telnek az évek, az összes rockbanda - még a legnagyobbak is - kénytelen szembenézni a ténnyel, hogy szépen lassan eljár felette az idő, az általa indított zenei trend lecseng és igen hamar ott találhatja magát a senki földjén. Ilyenkor jönnek a stylistok, a nagynevű producerek és a külső…..
Van....volt egy kisváros Lazio tartományban, Olaszországban. Amatrice. Egészen ma hajnali 3 óra 36 percig. Még ha nem is semmisült meg teljesen a 6,2-es erősségű földrengéstől, kegyetlen pusztuláson ment keresztül. Leírhatatlan érzés ezt reggel óta olvasni minden sajtóorgánumban, hiszen mindazon…..