Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kpjotr

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     Nincs mentség, ha elüt egy jármű a zebrán egy gyalogost. Főleg, ha utána cserben hagyja. Ez tény, ez a szabály, ami jól is van így. Bűnhődjön csak, amit a társadalom ítél neki. És akkor most nézzük meg együtt a videót, és képzeljük bele magunkat…..
Harcba kezdtek az új-zélandi rendőrök a drifttrájk-őrülettel. A közúti downhillezés újabb válfaja miatt rengeteg lakossági panasz érkezett a hatóságokhoz. A háromkerekű, direkt farolásra tervezett járművek ugyanis köz-, és a használóra nézve önveszélyesek, valamint…..
kpjotr 2011.01.19 21:41:41
@FalóNyúl:
Önbíráskodó faszparasztok ellen meg a fejlövés.
A taxisoktól egyre többet hallom a panaszt, mondom nekik, hogy megállni tilosos utcákban még az utast sem rakhatják ki büntetlenül, mert a bekamerázott utcákban automatikusan verik rájuk a harmincezer forintot. Vélemények az azonos című írásunkról...
kpjotr 2011.01.02 16:20:09
@Krisi:
Telefonálgass csak! Ez a normális nem? Beparkolni másokat, majd felhív, ha útban vagyok neki!
Mit kellene érvekkel alátámasztom szerinted? Azt hogy nem állunk meg másodiknak? Hogy be kell tartani a KRESZ-t? Hogy aki nem tartja be, az vessen magára, ha megbüntetik és ne siránkozzon?
Itt nem arról van szó, hogy hogyan találjuk meg azt aki tilosban parkolással akadályoz. Annak nem is lenne szabad megtörténni!
Nem írtam, hogy köcsög vagy, csak azt, hogy demagóg és buta. :)
kpjotr 2011.01.02 16:58:33
@phrascarica:
Ez még akár működhet is, csak pár apró hiba van vele.
1. Akibe egy csöppnyi közlekedési kultúra (a szó pozitív értelmében) is szorult, az nem csinál ilyet, mert parasztság a többi közlekedővel szemben.
2. A rendőr is pontosan így gondolkodik és ismeri ezt a trükköt, ezért ugyanúgy feljelent/megbüntet, te meg fellebbezgethetsz.
3. Ha a rendőr is abból indul ki, hogy mindenki csak trükközik, akkor is büntetni fog, ha valóban műszaki a megállás oka. Pontosan ez zajlott le a rokkant kártya visszaélések miatt is. Vagyis a pár paraszt miatt szívtak a kiszolgáltatott normálisak is.
Tudom hogy poénnak szántad, ott volt a smile, csak sajnos van ennek komoly oldala is.
kpjotr 2011.01.02 18:23:05
@phrascarica:
"Tudod amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten"
Értelek, de vajon a tyúk volt-e előbb vagy a tojás? Ha érted mire gondolok..
Belsőség Bazi nagy magyar lagzi 2010.11.24 06:40:00
Vagy inkább olasz teadélután? Egy biztos, jól esik néha szembesülnünk azzal, hogy a Totalcar nem a Seggen Ülő Némák Egyesülete, hanem egy ilyen folyamatosan pörgő izé. Ilyen óriási vitát eddig semmi se generált a szerkesztőségben. Ennél talán egy hosszabb levélváltás volt,…..
Egy villogós 1500-ös. Egy taxi 1300-as. Mellettük a tulajdonosok, akik oly komolyan veszik a játékot, hogy társaságukban a ma csupán díszlet. Egy kicsit az átkosbeli színfalak mögé is belepillantunk. Tartsanak velünk, de vigyázzanak, mély a kút. Vélemények az azonos című…..
kpjotr 2010.12.09 15:18:44
@Csikós Zsolt:
De jó lenne ha most a benzin árának a fele lenne a gázolaj és de rossz lenne ha a gázolaj árának duplája lenne a benzin! :D
kpjotr 2010.12.09 15:44:08
@conmorientes:

Misa mackó :D
kpjotr 2010.12.09 16:01:50
@Carrotfield:
Off:
Tudjuk, hogy a Taxis-sztrájk nem a benzinár miatt volt valójában. Az csak az ürügy volt. :D
Árak kapcsán ami még beugrik, hogy '88 körül az Astoria-nál 16Ft. volt a hotdog és 20Ft. a hamburger. :)
A mekdönci is ekkor nyílt a Régiposta utcában. Egy fél napi újságpapír gyűjtésből haverral bementünk és degeszre zabáltuk magunkat. :)
Amúgy dereng valami az 1Ft-os fagyiról is, de az még a '80-as évek eleje volt, alsó tagozatban.
ON:
'93 tavaszán lett "B"-s jogsim. Ezerkecskén tanultam Csepelen, elég sokszor hóban is mentünk.
Emlékszem, mikor először esett, kifordultam a tanpályáról kettesben és ráléptem a gázra. Meg is indult a hátulja rendesen. :)
Belsőség Minden napra új gumit! 2010.12.08 07:30:00
Rettegők, stréberek, buzgó mócsingok, rohanjatok téligumiért, különben biztos halál vár rátok. Mindenki más hallgasson a józan eszére. Vélemények az azonos című írásunkról...
kpjotr 2010.12.09 14:21:04
@The Good Boy:
"Fiatal koromban rengeteg időt töltöttem elhagyott, behavazott buszfordulókban, és "tanultam" a téli közlekedés veszélyeit"

Na ez itt a LÉNYEG!
Aki ezt (vagy a fizetőset) kihagyta mondhat bármit, nem tud hóban biztonságosan közlekedni. És a többség ilyen. Ezt nem lehet a sebesség csökkentésével helyettesíteni!
kpjotr 2010.12.09 14:37:45
@GG81:
"de ehhez idő kell, ami meg pénz és csak pénzt éget az ember, erre kevesen fanyalodnak."
Ez az érem egyik oldala.
A többiek feltartása, az árokba csúszás, a gazdasági totálkár és a temetések költsége (az erkölcsi és mentális vonzatokról nem beszélve), pedig az érem másik oldala.
kpjotr 2010.12.09 14:41:17
@Karcolt lendület:

Így van! Aki akar az keres és aki keres az talál megfelelő helyet és időpontot a gyakorlásra.
w Amilyen az adjonisten 2009.07.05 18:45:00
Amikor Orbán Viktort eddig ismertté vált legőszintébb pillanatában arról kérdezték, hogyan oldaná meg a Gárda-problémát, ismertette programját – lám, van neki! –, amelynek két meghatározó eleme a pofon és a hazazavarás. Orbán ezt ráadásul Horthy Miklóstól…..