Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ágiii :)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Ez egy részlet a tábor dalából és azt hiszem most pont ide illik. Elmentek. Elmentek a gyerekek. Elment a counselorok nagy része. Elment pár ember a support staffból. Elment Eva is. Hogy mit éreztem? Ürességet - pont mint amilyen a tábor volt akkor.. Nagyon sok sok szép…..
All summer long Father's Day & Pub 2009.06.22 23:01:00
Sziasztok!Elég sok minden történt tegnap itt a táborban. Kicsit megindult az élet. Persze csak egy napra. De kezdjük az elejétől. Michael már az elején elmondta hogy vasárnap Father's Day ( Apák napja) lesz és ez alkalomból a leendő táborlakók meg vannak hívva egy barbecue partyra…..
Sziasztok! Már megint írok..tudom mindenki azt gondolja hogy huu mennyi időm van és hogy itt ülök a gép előtt állandóan – de nem. Éppen zuhog az eső és semmit nem lehet csinálni. Mindenki dolgozik csak a konyhásoknak van most pihi. De ez az eső már nagyon idegesítő.…..
All summer long Képek méég 2009.06.17 21:27:00
Nah megint elszabadultam a munkából. Eddig nagyon semmit se kellett csinálni. Az a hard work amivel ijesztgettek az még nem ez. Azt mondták ha majd megjönnek a gyerekek. Konkrétan feldaraboltunk pár zöldséget, meg kihordtunk az ebédlőbe salátákat. A fiúk bezzeg:D Nekik egy csomót…..