Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szöszkecica

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma kiderült, hogy ismét esélyem lesz bálozni..:)Igaz ez nem a szalagavatós-esküvőiruhás-felhajtás, de azért várom..Mint minden (király)lány én is rengeteget készülök az ilyen alkalmakra, és bár eddig egy bálon és két szalagavatón vagyok túl, egyik sem sikerült…..
Hát..a szilveszter éjszakámmal kapcsolatban sok érzés merül fel bennem, de büszkeség az nem.A neveket kissé megváltoztatom, mert nem akarok senkit belekeverni, de ez úgysem lényeges...Mint azt az előző bejegyzésemben írtam már, az első -és remélem utolsó- nagy szerelmemről,…..
Hát..megpróbálom összetömöríteni jelenlegi kis életemet néhány kis sorban..:)A 19. életévemet taposom -fekete magassarkú cipőben-. Közgazdasági suliba jártam, ott érettségiztem, de a lehető legtávolabb áll tőlem ez a szakma, és ökörség volt oda jelentkeznem..DE most jön a…..
OurFashion Stílusikon: Chuck Bass 2009.03.23 11:56:00
A lányoknak könnyű - ha bajban vannak, hogy mit is vegyenek fel, elég Carrie-re a SATC-ből, Laurenre a The Hillsből vagy Isla Fisher karakterére a Confessions of a Shopaholic-ból gondolniuk, és máris ezrével jönnek az ötletek a ruhákra.De mi a helyzet a férfiakkal? Ők kitől…..