Regisztráció Blogot indítok
Adatok
be8ki

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Huszonhét meccsből tizennyolc győzelem, hetvenkét lőtt, negyvenkilenc kapott gól, a megszerezhető nyolcvanegyből ötvenhat pont – ezzel a mérleggel zárta a 2009-2010-es bajnoki szezont a kamuti futballcsapat; ezzel a mérleggel, és egy bajnoki címmel. A Kamut SK 56 pontja ugyanis…..
H2SO4 Szilveszterkor a Naprendszer 2007.12.28 22:14:00
Bárkit kérdezünk, tudja, hogy mikor van Szilveszter. Addig nincs is gond, amíg a szomszéd utcában kérdezősködünk. Amint megkérdezzük azokat az ismerőseinket, akik más országokban fogak koccintani és a mienktől teljesen eltérő himnuszokat, államelnököket hallgatni, már gond…..
Cirmi és Csurmi, ízlelgessük ezeket a szavakat, mert ennél hülyébb cím kevés van. Mintha a magyar fordítók bele akartak volna rúgni a földön fekvőbe, és szándékosan súlyosbították volna az amúgy is büntető-kategóriás rajzfilmsorozat lepattantságát. Khmm, hát ez egy…..
comment:com Aki nem tud arabusul... 2008.09.18 14:51:00
Azt hinné az ember, hogy nemzete himnuszát elénekelni könnyű dolog, általános iskolás kora óta volt ideje gyakorolni, erre tessék, jön a Vikidál-manőver vagy a Király Linda-manőver, ugye. Az amerikai himnuszba is beletört már a hangja nem egy celebnek, most legutóbb egy Kat DeLuna…..
A 2008-as év legszívbemarkolóbb, egyben legmulatságosabb képernyős élménye volt, amikor Vitray "Rezignált" Tamás, Kossuth Lajos híres retorikai teljesítményeit überelve, a suttogástól az ordításig terjedő skálán leközvetítette Vajda Attila 1000 méteres kenuaranyát…..
Egy hónapja írtunk a Delta főcíméről és sajnálkoztunk is, hogy a régi klasszikus MTV-s főcímek szinte elérhetetlenek, pedig fel lehetne rakni mindet simán az MTV videótárába. A Kultúrház jóvoltából most megtekinthetjük a régi főcímet is, amiben még nincsenek új snittek, a…..
be8ki 2008.06.13 13:05:36
A Homár egyik olvasója talált rá az alábbi gyöngyszemre, aki erre a kérdésre a megadott válaszok segítségével érvényes választ tudott küldeni az nagyon ügyes, gratulálunk neki. Röhej, de Havast pont amiatt rúgták ki, mert az ilyen borzalmas kérdések miatt beszólt a…..