Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chillman

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gazzetta.it kiszámolta, hogy állna az idei világbajnokság, ha télen a FIA a 10 – 8 – 6 – 5 -  4 – 3 – 2 – 1-es rendszerről nem állította volna át a sorozatot a 25 – 18 – 15 – 12 – 10 – 8 – 6 – 4 – 2…..
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
Habár Budapest ingatlanárak szempontjából jóval kedvezőbb, mint a nyugat-európai országok fővárosai (igaz, ennek meg is van az oka), azért nálunk is egyre kevésbé számít ritkaságnak az egymillió euró feletti vételár. Akad azonban olyan árcédula is, amely már nemzetközi…..
w Kóla, puska, lámpavas 2010.03.12 05:40:00
Sem kiköpni, sem lenyelni nem tudja a Jobbik a terrorista kapcsolatait. A lendület, a löttyös indulat a támogatásukat diktálná, ahogy legfőbb orgánumuk irányvonala is. De az ügy túl forró ehhez – a parlament közelsége úgy tűnik, mégis civilizál.   Ha az egyébként…..
Bár a kormány tagadta, burkolt privatizációs előkészület volt az MNV Zrt.-nek a regionális vízműtársaságok átszervezésére tett kísérlete tavaly. Az Index megszerezte az ezt bizonyító, az állami vagyonkezelőnél készült előterjesztést, amelyet az ügyben kirobbant politikai…..
Milyenek is az „Új erő” külpolitikai elképzelései és törekvései? Egyáltalán: vannak-e ilyenek? A kérdésnek különös aktualitást ad, hogy október 24-én a Jobbik nemzetközi együttműködési megállapodást kötött négy nyugat-európai radikális és/vagy…..
 Tisztelt jövendőbeli milliomosok...azaz milliárdosok! Meghallgattam egy előadást a Sciennetről.Mindenekelőtt leszögezem, sajnálom az MLM rendszerű kényszerkereskedőket.Látszik, hogy minél nehezebb az élet annál elkeseredettebb próbálkozások kerülnek a felszínre.…..
Inkább gyanút keltő, mintsem tisztázó iratot adott át Kocsis István július végén a BKV felügyelőbizottságának az MVM horvátországi szállodaügyében játszott szerepéről. Az irat  szakértőnk szerint alkalmatlan a valóság bizonyítására, csak laikusok megvezetésére…..
Háromszáz négyzetméteres paksi borospincére tett szert a Szekvin Kft. a Dél-Dunántúli Borkultúráért Kft. (DDB) megvásárlásával 2008. augusztusában Pakson. A DDB eladói Dr. Molnár Károly, az atomerőmű igazgatóságának elnöke, Kocsis István, az MVM vezérigazgatója, Kovács…..
bodoky Egyik kutya, másik eb 2009.08.11 21:02:00
A Hagyó-Kocsis meccs igazi nyertesei az adófizetők: a titánok harca nélkül soha nem derült volna ki ennyi korrupciógyanús eset...
A Magyar Villamos Művek Zrt. többszöri sikertelen próbálkozás után az elmúlt napokban kikényszerítette, hogy „a másik fél” az MVM Csoport tulajdonába adja azt a horvátországi szállodát, amelyet nagyjából egymilliárd forintért vettek bérbe egy bizonyos „Mrs…..
Szepesi György vagy Vitray Tamás hangján képzeljétek el. És igen!A fiúk, a fiúk a városházán újra megcsinálták! Soha nem hittük volna, de kérem még a mérkőzés utolsó perceiben is képesek ezek a fiúk arra, hogy ámulatba ejtsék a nagyérdeműt.Hiába no! 20 év!…..
A brit cégnyilvántartásban fellelhető irat szerint „Mrs. Istvan Kocsis” a fő tulajdonosa annak az offshore hátterű brit cégnek, amely egymilliárd forintért adott bérbe az MVM-nek egy horvátországi szállodát. Az MVM akkori vezére Kocsis István volt...
Az MVM és a BKV is titkolja, mennyiért és mivel bízták meg azt az építővállalatot, amelynek offshore hátterű anyavállalatát Kocsis István tanácsadója alapította és képviseli.>>> A BKV-nak is dolgozik Paks offshore hátterű alvállalkozója ..