Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lecsóóó

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az már nem újdonság, hogy a szupermarketek különböző módszerekkel próbálnak beférkőzni a pénztárcánkba, legyen az személyes adatgyűjtés, célzott reklám, és még sorolhatnánk. Alapvetően nincs is ezekkel különösebb baj, amíg mi, vásárlók tisztában vagyunk ezeknek a…..
A Magyar Kerékpárosklub nyílt levélben emlékezteti Tarlós Istvánt, miket ígért 2010-ben. Az akkori főpolgármesteri programban még a tömegközlekedésé, a gyalogos és kerékpáros forgalomé volt a prioritás, az MKK szerint úgy tűnik, mintha ezt elfelejtette volna Tarlós, aki…..
Szemptember végétől hivatalosan is biciklizhető a Lánchíd, a kerékpárosok hamarosan már nem kényszerülnek a szűk járdára. A Városházát a Kerékpáros Klub kereste meg a régi problémával, amely a Margit híd lezárása miatt vált égetővé.   Nappal az autók, éjszaka a…..
lecsóóó 2009.09.18 12:48:53
Eddig is éjjel-nappal bicikliztek a Lánchídon is meg az Alagútban is, a rendőrök pedig ugyanúgy sz@rnak a szabályok betartatására, mint ahogy láthattuk a minap a Margit hídon készült fotón is, háttal telefonált a motoros rendőr...Tehát most az a trend hogy legalizálják azt ami eddig illegális volt, mint pl. a kerékpáros jobbról is előre mehet a piros lámpánál.
Én autósként, sárga villogóval szeretnék a behajtani tilos tábla ellenére bemenni, de szeretném itt-ott átlépni a záróvonalat, hogy ne kelljen megkerülnöm egy egész tömböt, ha balra szeretnék haladni...Remélem hamarosan ezek a ma még büntetendő dolgok is megengedhetőek lesznek a Kreszben!
Húszezer forintos pénzbírság lesz a vége, ha a tilalom és az erőteljes rendőri felügyelet ellenére valaki mégis arra ragadtatja magát, hogy a lezárt Margit híd járdáján felül kerékpárjára.   A bringaúttábla eltűnt. Hétfő óta minden nap folyamatosan este 20-21 óráig…..