Regisztráció Blogot indítok
Adatok
R.Zimmerman

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A kerületünkben, ahol lakom, most volt a lomtalanítás. A szokásos főkefés titkolózással kezdődött, csak egy héttel a lomtalanítás időpontja előtt kaptunk értesítőt. Ennek csupán egy értelme van: mivel senki nem tudja, hogy mikorra várhatja a lomtalanítást, így nem is…..
Peter Falk 83 évesen, június 24-én halt meg Beverly Hills-i otthonában. Világhírűvé az a Columbo című sorozat tette, ami legalább olyan intézmény lett Magyarországon, mint a Derrick vagy a Dallas. Columbo ballonkabátja, kitaposott cipője és szivarja bevonult a hazai sorozatpanteonba…..
Lázár János levelet írt. Elek Istvánnak válaszolt, valójában azonban a nyilvánosság számára igyekezett a korábbiaknál finomabban, összeszedettebben és érvelőbben megfogalmazni álláspontját. „Pedig kíváncsi lettem volna, ha egy olyan elemző képességekkel megáldott…..
R.Zimmerman 2010.10.29 11:52:41
Klasszikus műfaj a hamburgerreklámok összehasonlítása azzal a termékkel, amit a valóságban kapunk az étteremben. Ákos klasszicista fogyasztó, ezért a jól bevált recepthez nyúlt, és lefotózta az újfajta csirkeszendvicset, aztán kollázst alkotott. Bölcsen megállapíthatjuk, hogy…..
A poszt eredetileg 2010-ben készült, azóta frissült 2014. októberében a listáról levettük a Ringet. Üzemeltetőváltáson van túl a hely, ezért újrakóstoltuk, és nem a korábban megszokott burgert kaptuk. A hely szerint még nem forrt ki az új koncepció, ezért egyelőre,…..
w Iszappapolás 2010.10.11 05:20:00
Az árvizet ismerjük, akár fel is lehetne rá készülni, például nem kéne ártérre építkezni. Kolontár és Devecser olyasmit kapott a nyakába, amire nincs recept. Előrejelzés sincs, az ipari katasztrófák ilyenek, valahol valaki félrenyom egy gombot, vagy valakik egymás után…..
R.Zimmerman 2010.10.11 15:42:59
From: Hegedűs DezsőDate: 2010/04/27Subject: Zárójelentés (szkennelt)To: trauma@ujlipotkorhaz.hu Tisztelt Baleseti Osztály! A mai napon hagytam el - saját felelősségemre - Osztályukat, ahová 2010. április 21-én kerültem be zúzódásos, horzsolásos sérülésekkel,…..
R.Zimmerman 2010.06.30 13:04:00
csodavilág Mozart! 2010.01.10 22:24:00
Kúltúrsznobizmus part 2. Bár ez is az őszi teátrális-ámokfutásunk idejére tehető,most jött meg az ihlet.   Tehát ismét Operett Színház, ismét a két középső Muhari lány (gyk. hugommal), és ismét egy életrajzi ihletésű musical. Nos, nekem már az Elizabethnél is…..
R.Zimmerman 2010.01.17 12:54:22
csodavilág Zsofci 2009.07.11 13:57:29
Addigis csodáljátok legújabb művemet. Kedves páciensem a párjával érkezett, aki szintén nem tudott ellenállni egy kis hajcsimbókosításnak. Én mindig boldogan teszek eleget a hasonló kívánságoknak.Íme előtte.         Íme közben.Szép…..
Bréking: a Cinematrixban olvasott MTI hír szerint George Lucas a Star Wars sorozatot július elején még első sorban Csehországban, másodsorban Magyarországon forgatta volna, most azonban a hírek szerint az adózást kedvezőbbnek látják hazánkban, és első helyre kerültünk a…..
bams blog Dokik 2009.06.08 02:53:00
Most kicsit eltérek a témától, és nem fikázni fogok, ha nem a kedvenc sorozatomról ejtenék pár mondatot! Na most nem tudom hogy kiknek ismerős a Scrubs (Dokik) c. sorozat? Akinek ismerős és tudja, miről van szó, netán tetszik neki és szereti az oké! Soha nem volt kedvenc sorozatom…..
w Demográfiaexport 2009.07.17 09:00:00
Az Egyesült Államokban főműsoridős, választási vitákat uraló téma, Európában még csak mellékszereplők mellékfrontja, Rocco Buttiglionétől a római pápáig. De szépen képernyőre vihető, úgyhogy hozzá kell szokni. A keresztény egyházaknak fontos identitásképzési és…..
AudioPorn Central Zenesznob vagy? 2009.07.20 20:33:00
ha igazi zenesznob vagy, mint én, akkor már ki is választottad a kedvenc stílusaidat a fenti képről én jelenleg nagyon bírom a skate folk, death jazz és gangsta lounge cuccokat [a megjátszós smiley helye] szerezzd be a saját Spencer Fruhling - Music Snob pólód és posztered..
Megint egy olyan téma került elő Ádámnak köszönhetően, ami az egyébként többnyire rövid memóriám szerint még nem nagyon került elő, ki tudja miért. Érdekes módon mostanában kevesebb stoppost látok, mint gyerekkoromban, talán azért, mert azóta tejjel-mézzel folyó Kánaán…..