Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ErdosG

1 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
ErdosG 2013.09.08 10:24:50
Ha egyszerre huppanna a Tesla és a Top Gear egy mérleghintára, az apró kaliforniai autógyártó a sztratoszféráig repülne. Mégis harci díszbe öltöztek a villanyautós srácok, és nekimentek a tévéműsornak: beperelték rágalmazás miatt. Egy két éve lement adásért. Vélemények…..
ErdosG Blog Első... 2010.06.30 17:09:00
Ezt a blogot igazából emiatt a lehetőség miatt hoztam létre, ez az első blogom, majd meglátom, hogy a jövőben mi lesz a sorsa.....
Ha gonosz akarok lenni, a VW-csoportnak semmi szüksége egyliteres fogyasztású tanulmányautókra, csak bele kell ültetni valamelyik normálisabban fogyasztó modellbe Gerhard Plattnert, a nemfogyasztás pápáját. Előbb-utóbb megoldja. Hiszen ugyanezzel a típussal már egyszer produkált…..
Vannak nehéz esetek a közlekedésben, ami vidéken két falu közt nem annyira tűnik fel, viszont egy kétoldalt parkoló autókkal teli utcában gyakrabban fagynak le azok, akik még nem vagy már nem tudnak vezetni, esetleg soha életükben nem tudtak, csak megvolt a megfelelő összeg, amit a…..
ErdosG 2009.09.29 22:16:23
@forrórágógumi: Gondolom az Escalade Hybridre gondolsz... :D 332 lovas V8-as, gondolhatod a fogyasztást :) DE, a városi használatban még így is 50% megtakarítás a gyár szerint az eredetihez képest
Nem olyan rég volt egy sztorink szintén egy kigyulladó Suzukiról, akkor azonban nem lett olyan durva vége a dolognak, mint András levelében. Szerencsére még időben érkeztek a balesethez és nem égett bent a két csont részeg ember az autóban. Nagyjából egy éve történt: éjjel 1-2…..
ErdosG 2009.09.23 21:40:15
@totorohun: igen, így van, ismerős mentőknél dolgozik, edzésen direkt megkérdeztem tőle :)
Az adatokat a téves riasztások miatt (is) veszik fel, első kérdésük általában a telefonod száma (amiről hívtad), és ezt ellenőrzik is (az ő telefonjuk a rejtett számot is kiírja és megjegyzi)

@misitcom: ezt mégegyszer! a benzin és a levegő keveréke nem robban? akkor hogyan megy az autó??
autózz! Nyugdíjas pusztítógép 2009.06.19 10:24:00
Mindig örülök, mikor rajzot is kapunk egy-egy szituációhoz, APS még a mozgás folyamatát is megörökítette, kíváncsi lennék, mikor kapjuk meg az első animált gif-et, vagy flasht!  Ábra magyarázata: vízszintes utca: Munkácsy Mihály utca, függőleges utca: Toldi Miklós utca,…..
Emlékeznek? Éppen a hét végén volt óriási mákja Loeb-nek, nem lett semmi baja, pedig nagyot bukott. Nos, van, akinek nincs ekkora szerencséje, a bukócső nem mindenható. Carlos Pardo mexikói NASCAR-pilóta 33 éves korában elhunyt. Felesége, kislánya hiába várják haza, helyette egy…..
ErdosG 2009.06.17 14:11:32
@Mioporfeszosz: "Talán Monaco az egyetlen F1 pálya ahol ilyen helyzeteket tudsz mutatni, de az meg annyira lassítva van, amennyire csak lehet, sehol ne lehessen 200felett falnak rohanni egyenesben."

Na és Kubica Kanadai 2007-es esése??!!
www.youtube.com/watch?v=jBkYs97UfN4
70 G-s lassulást élt át a lengyel, csak a szerencsén múlt, hogy túlélte...
Pedig az F1 pályákat Senna óta szigorúan ellenőrzik, és ott akkor senki nem értette, hogyan került oda a fal...
Itt is hasonló történhetett.
És ha ebben a szériában ha betiltanák a lökéseket, akkor olyan lenne, mintha az F1-ben a kvalifikáció helyett sorsolással készítenék a rajtsorrendet, vagy vmi hasonló nagy hülyeséget...