Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.:Danka:.

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lily mostanaban 10korul fekszik le aludni es ekkor alszik ugy masfel, ket orat, tegnap az apjanak ket es felet. Ma kelt 12kor es 14:45kor tettem le ujra aludni...csond volt azt hittem alszik es egyszer csak bekukucskalok a kulcslukon es latom, hogy hat Lily nem is alszik...csondben van de nem…..
.:Danka:. 2013.02.20 10:24:01
Önmagában érzelmi okok miatt is drukkolok a Prezi prezentációkészítő szolgáltatásnak. Nemcsak azért, mert alapvetően magyar ötletből részben idehaza megvalósuló megoldás, hanem a Startup konferenciák miatt is: az alapítók egyike, Halácsy Péter elmondása szerint ott ült az…..
.:Danka:. 2013.02.15 22:54:43
Our life in California Új dolgok 2013.01.07 14:59:04
Eloszor azzal kezdenem, hogy Lily 2 napja nem szopizik mar. Nem igy terveztem, de mivel Balazs reggel mar nagyon ugyesen megoldotta a cumiztatast igy gondoltuk probaljuk meg este is, igy is lett. Furodtunk, pizsi, halozsak, puszi anyatol es odaadtam Balazsnak es o cumiztatott. Neki is eloadta a 10…..
Prága Városnézés Prágában 2007.07.08 11:40:00
Prága, az igen népszerű turista célpont Budapestről mintegy 5 órás utazással érhető el, így igen sokan kerekedünk fel, hogy megcsodáljuk történelmi belvárosát, hídjait, várait és egyéb látnivalóit. Prágába menet beleférhet időnkbe egy kis pihenő, melynek során…..
Kicsi Borsoka, van erzeked ahhoz hogy anyat kiboritsd:) de hidd el nem a te hibad legtobbszor, csak anya idegei gyengek, raadasul az utobbi 1 hetben minden ejszaka keltel. Apa nagy oromere mert igy csak 7kor kelsz fel, 6 helyett. Mivel picit meg vagy fazva igy erre fogom a hajnali keleseidet.…..
.:Danka:. 2012.11.07 15:24:50
Our life in California Viz 2012.10.17 13:04:49
Gondoltam egyet es mivel Lily ma 2 hete kap mar szilard etelt is es a barack, alma kombo nagyon izlett neki tegnap igy ma ugy dontottem csinalok neki jo sokat..1 alma es 1 barack, de csak en gondoltam hogy jo sok,mert o siman megette...aztan beszeltem elotte epp Liviaval(9 honapos Beno anyukaja) es…..
Naiv biciklista szóváltásba keveredett a Pronto Pizzéria személyzetével, miután átgörült a szerintük a teraszukhoz tartozó járdán. A szóváltásból verekedés lett, másnap pedig a tulajdonos megígérte neki, hogy többet nem fogják bántani: 2012. augusztus 7.-én kedden, hat…..
Eddig nem irtam rola...de mostmar nagyon is publikus , hogy haza erkeztunk Magyarorszagra...ITTHON VAGYUNK!!! Annyira jo erzes...elmondani nem tudom...csak akkor erti meg az ember mennyire fontos a hazaja es hogy milyen jo dolga van otthon, mikor elmegy egy teljesen mas orszagba, vilagba...de mi…..
.:Danka:. 2012.08.24 10:56:40
Liz blogjat olvasom, azokat a reszeket mikor Dorka is akkora volt mint Lily es ekkor talaltam a lenti verset. Milyen igaz:) Remelem Liz nem banja hogy bemasolom, ide magamhoz... Mielőtt anya voltam ... Mielőtt Anya voltam,Soha nem botlottam meg játékokbanvagy felejtettem el…..
.:Danka:. 2012.07.30 13:32:10
 Reggel nagyon faradtan kelltem, mert Balazs mar fel 4 kor indult az irodaba, igy 4kor mar kellt. Osszekeszitettem az elemozsias csomagjat aztan visszafekudtem, de ahogy ez mostmar lenni szokott nem esett jol...tudni kell hozza, hogy kedden valoszinuleg tul estem az elso joslo fajasomon.…..
 Balazs meglepijet mar szinte mindenki latta csak o nem...:( de mostmar remelem a hetvegen oda tudom adni neki es nagyon fog neki orulni. :)A Taho tohoz nem megyunk...ezen a hetvegen ra kellett jonnom, hogy mar gyakorlatilag semmi erom nincs...:( allni mar tenyleg nem tudok sokaig...setalas meg…..
  Sziasztok,Nos, nem vagyok egy rutinos blogolo...lehet hogy letrehoztam egy ujat?! Nem tudom, hogy lehet folytatni amit mar elkezdtem...:(majd ha Balazs haza jon segit. :)A repulo uttal kezdenem...borzaszto volt...hosszu es nagyon hideg volt a gepen...az utolso 4 ora szinte orokke…..
Miközben gondolkodunk a kiállítás koncepcióján elkezdtem összeállítani a kiállítandó tárgyak listáját. Íme néhány:A szerzői jogról szoló WIPO képregény és a James Boyle képregénye. Az utóbbit valaki talán fordította magyarra? Lehet, mivel egy Creative Commons munkáról…..
.:Danka:. 2010.02.21 10:53:10
a MOK készít egy nyilvános képarchívumot: keptar.oszk.hu/html/bemutatas.html

itt a képek melett megjelenik a jogkezelés cimke, ami már CC elemeket is tartalmaz
Rent a car roulette Nagypapa 2009.08.29 12:09:51
Újabb hollandiai kaland úgy 2 hónappal ezelőttről. Lassan már én magam is unom a helyszint de ez van, ezt dobta a gép. Nade mit pörgetett ki ez alkalommal a roulette. A pultnál még úgy nézett ki, hogy egy új Passat CC-t.Mire kisétáltam már sejtettem, hogy itt ma valami csavar lesz…..
Elég régen blogoltam utoljára és mivel éppen ebéd előtti dekoncentrációval küzdök gondoltam a monoton gépelés majd kizökkent ebből az állapotból.Tehát a mai autó. Mint ahogy a cím is talán sugalja ez már inkább volt kedvemre való volt. Ismét Hollandia. Lassan már egy 2…..
Amsterdam Schiphol reptér. Itt veszem fel az autót amivel Hágába megyek. Már ismerős a helyszín nem először vagyok itt csak múlt a héten vonatoztam. Megint megfogadtam, hogy többé nem tömegközlekedem. A holland vonatok gyorsak és pontosak de a csatlakozás, azt inkább hagyjuk. Mivel…..
A tomboló sertés influenza kellős közepén landoltam Münchenben és vettem át első igazi saját bérleményemet. Vagy bérelményemet. Ezt majd a helyesírási szakértőm javítja. :o) A szokásos kompakt kategóriát kértem navival és vártam az eredményt. A lány a pultban azt mondta…..
Rent a car roulette A semmi 2009.06.17 15:01:00
A berlini reptér autó kölcsönző pultjainál eldugottabb hely nincs a világon. Leszáll a menetrend szerinti malév gép valahol a reptér egyik csücskében és át kell sétáljál a másik csücskébe az összes terminál épületen keresztül különösebb külső segítség nélkül. Még…..
Rent a car roulette Az első 2009.06.17 12:06:00
Az elsőt még nem én béreltem csak kölcsön kaptam. Németországban voltunk egy kollégámmal aki megkért hogy intézzek el pár dolgot amíg ő tárgyal. Így kerültem egy Mercedes C180 Kompressor T-model közelébe. Ennek az autónak már a kulcsa is a luxus érzetét sugalja. Ez…..