Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iNerull

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok Kedves Blogosok!   Mivel rendkívül kreatívak vagytok és, mint látjátok a Team abszolút partner Veletek a játék alakításában, az az ötletem támadt, hogy írjátok le milyen lenne a Ti Nextetek.  - Mi az amit szeretnétek még a játékba? - Mik azok a már bent lévő…..
iNerull 2015.03.24 16:12:38
Új dolgok? Lássuk csak!

Crafting rendszer: Egyedi tárgyak létrehozása. Például írok egy hülyeséget, unikornis fejű pokolló, ami rózsaszín. Nem sok értelme van, de egyedi. Viszont aminek értelme lenne, pl ha nézzük a naga runt, ami körönként kb 10 perc, akkor új tárgyakkal extra bónokkal vagy erős fegyverzettel le lehetne redukálni pl 3-5 percre ezt az időt. Viszont ha a 170-es titánt lehetne fejleszteni tovább, akkor ez sem kellene, csak hogy mondjam? Másss.....játékokban is van ilyen lehetőség, ami persze elég drága és időigényes dolog, de sokan csinálják, mert megéri.

PVP-s pet: Mobos már van, jöhet a játékos elleni is, ha igény van rá.

Új kaszt: Ezt viszont már írták a jövőbeni tervekhez, mint "szakmák bővülése". Ha valakinek van fölösleges több ezer rúdja/karziuma, hogy kihúzzon még egy titánt ez/ezek ellen, az biztos támogatni fogja ezt az ötletet. De aki újdonságra vágyik, az is.

Eormenor run: Eormenor is dobhatna ládát, vagy egyéb dolgokat, amit főnök típusú szörnyek dobnak: élet gyökér, 6-7 bónuszolók, (lélekkő..csak viccelek) meg persze eventes tárgyak (lehet ez utóbbi már bent van a játékban)

Ló: Senki nem használ lovat, mert elavult, lassú, etetni kell, stb. Max lóskilleket, aki volt elég okos, hogy megcsinálja még a régi játékban. Nos mindent vissza! :D Na jó nem kell mind, elég ha továbbgondolnánk és átalakítanánk a Nextworld2 igényeire szabva. Én személy szerint a kazamatákban lévő hatalmas mobtömegen való átfutásra használom, amit persze ki lehet küszöbölni ha elnyomunk 1-2 bátorságköpenyt, mert a mobok arra a pontra gyülekeznek, ahol ellőttük a köpenyt, így valami bug miatt vagy tudom is én, de át lehet menni a mobokon. De hát ha a Next-nek ez kell, hogy az eddig jól működő lóskillt lecseréljük egy pitiáner "bugkihasználásra", akkor ott valami baj van.

Teleport: Ígérve lett, hogy a Rejtélyek völgyébe el lehet jutni teleport gyűrűvel is. Azóta is várjuk. Persze nem létfontosságú, elhanyagolható, de ötlet ez is, ha úgy nézzük.

Hátas-tartó: Őv/szütyő/album/akármi, ahol a hátas hívókat lehet tárolni. Részben már megvalósult, mert a 4. leltárban elférnek, de nem kimondottan erre gondolhatott a nép, amikor kiötlötte ezt a lehetőséget. Poti tartó már van, nem itt, nem mondjuk ki hol, nem lehet megvalósítani, úgyhogy az kilőve, de felesleges is, mert a hátast nagyszerűbb lenne tárolni valahol a hátizsákon kívül.

Egyéb: Folyt köv. majd egyszer valamikor.
NextWorld2 Blog Alerion+Kentanix 2015.03.17 11:33:42
Sziasztok Blogosok!      Egy kisebb szerelmi történet keretén belül erős utalást tett a Team arra, hogy Alerion és Kentanix szerverek egybe olvadnak.  Nekem újabb információm nincs ezzel kapcsolatban, tehát most ne legyetek olyan szenzációéhesek, mert az most elmarad, viszont…..