Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ssjanik

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a posztot hiryu2,0 barátunknak köszönhetitek, aki nagy Mosquito fun fan hírében áll. A poszt maga kicsit dokumentarista és feszegeti az blogokban szokásos terjedelmi határokat, de biztosan állítom: megéri az embernek végigrágnia magát rajta. A poszt felvezetése felveti a…..
ssjanik 2015.10.15 04:26:42
@zum trucc: dehogy tervezték. Nem ettek meszet. Segítünk a finneknek jelszóval a németek vasérc ellátását akarták egy kicsit átszervezni. Iránban ekkor még nem voltak szovjet csapatok.
     A szó elszáll, a fénykép megmarad?       /Kis kiegészítés az előző blogbejegyzésemhez - egy másik történet egy másik háborúból/ Mind ismerünk fényképeket, amelyek az adott kor jelképeivé váltak: Capa fotói a normandiai tengerparton, Che Guevra  fotója,…..
ssjanik 2012.11.25 11:30:49
@KopaszMercis: a szerzetesnek nem a kommunistakkal volt baja, hanem a del-vietnami rezsim katolikus vezetesevel,akik megtiltottak a budhista zaszlok hasznalatat.
ssjanik 2012.11.25 13:34:26
@proletair: a politikai hatalom a katolikusok , a gazdassagi meg a kinaiak kezeben volt. az usa nelkul egy evet nem ert volna meg a rendszer.
Amióta reklám van a Tényekben, a műsorvezetők unatkoznak, miközben mi azt nézzük, hogy most harminc darab multivitamin áráért harmincöt szemet kapunk. Csak a kiemelt gyógyszertárakban. Persze azt is képzelhetném, hogy a reklámszünet közben Várkonyi Andrea horgol, Azurák Csaba…..
ssjanik 2012.01.06 06:32:09
@Geeronimo: tolerancia, tolerancia,liberalisok vagyunk elvegre
  A Népszabadság nemes hagyományaihoz hozzátartozik, hogy időnként célkeresztbe vesznek valakit, többnyire nekik nem tetsző személyt, kiadják a lőparancsot, de legalábbis megpróbálják az illetőt ellehetetleníteni. Azok a régi szép idők persze elmúltak, amikor egy…..
ssjanik 2012.01.02 11:21:13
@hamu: persze