Regisztráció Blogot indítok
Adatok
poppingCandy

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És talán egy év is eltelt mire egy közös ismerősünk elmesélte mi is történt azon a héten, amikor én azokat az üzeneteket küldtem annak a fiúnak.A kép innenSziasztok!Egy mókás történetet szeretnék megosztani veletek tinédzserkorom dereka tájékáról. 15-16 évesen nagyon…..
Ez még nagyon friss és nagyon fáj, de szerintünk 23 évesen még lehet a heti két buli a korhoz méltó viselkedés, nem? Még a 33-ba is bele lehet préselni, nem is beszélve az örökifjú 43-asokról. Két hete szakítottunk a mostmár exemmel, nevezzük őt Igelnek. Miután…..
Walt Disney meséit az élet írja, no meg Kovi.Sziasztok!Mostanság egyre gyakrabban olvaslak benneteket. Komolyan nagyon jók ezek az írások. S ezek hatására, úgy elgondolkodtam az eddigi "hosszabb" - rövidebb kapcsolataimon. Mondjuk mivel 16 vagyok (l), nem nagyon vagyok híve a…..
 A párom/nem párom három éve csalja velem a feleségét. Gyereket akarok tőle - hülyék az emberek teljesen?Sziasztok! Na hát az én sztorim nem egészen a szakításos kategóriába tartozik, mivel még most is "gyűrjük" egymást.Van nekem egy pasim. Illetve nincs nekem egy…..
poppingCandy 2009.11.12 20:00:03
Hétfő este 8 előtt kicsivel odaértem a német parlamenthez, és már ott rengeteg ember volt. Innen kezdte el Lech Walesa és Németh Miklós eldönteni az első dominókat, amiket lengyel ill. magyar iskolások festettek. Azért velük kezdődött a dominó-fal lebomtása, mivel ezek az…..
Timi Berlinben Happy Fal-leomlás 2009.11.07 20:50:43
Egész évben, de most ezen a héten ahogy közeledik a nov.9, még inkább a 20. évfordulós láz van itt Berlinben. Ezért jött csütörtökön a U2 is. Az már más kérdés, h róluk lemaradtam, mert nem küldtek VIP jegyet a kis nyavalyások... :PNa jó, igazából már későn értem oda,…..
A hétvégén annak ellenére, h jó lett volna megint visszanézni Potsdamba, de mivel hétfőn haza kellett küldenem egy házi dolgozatot, ezért a hétvégét tanulással kellett töltenem.A pénteki sziget látogatást, és vasárnap egy rövid kis sétát engedélyeztem magamnak itt a…..
Timi Berlinben Schloss Glienicke 2009.10.28 13:21:00
Vasárnap a fent nevezett kastélyban és környékén jártam. Erről már a képeket meg is tudjátok nézni.Röviden: a kastély maga nem volt olyan nagy szám, de ide is jó volt az éves jegyem, amit vettem, és mivel a kastély kaszinója csak október végéig van nyitva, ezért eljöttem…..
Timi Berlinben Schloss Babelsberg 2009.10.24 01:10:00
Egy újabb kastélyt fedeztem fel magamnak, még pedig a Schloss Babelsberget.Nagyon szép neogótikus stílusban épült kastély - bár ránézésre inkább mondaná az ember, h vár... :) Az idő már közel sem napsütéses, de azért remélem a képek tetszeni fognak!Még biztosan visszamegyek…..
Már az időjárás jelentésből tudtam, hogy csütörtökön elég esős idő lesz, uh erre számítva inkább jó sokáig aludtam. Az eső egész délelőtt zuhogott, de ami "kötelező program" volt, hogy bemenjek a városba a koli adminisztratív ügyeit intéző hölgyhöz (Frau…..
Timi Berlinben Gyertek Berlinbe! 2009.10.05 19:03:00
Majd megfeledkeztem róla, hogy várok mindenkit szeretettel Berlinbe!A címet már megírtam, és a szobámba el lehet néhány éjszakát tölteni polifoammal és hálózsákkal (vagy a kiváltságosoknak velem egy ágyban). Mert itt a koli területén belül 12 lakó épület van, és azokon…..
poppingCandy 2009.10.08 17:46:12
A a csaj nyáron kitette a pasi szürét ezzel a dumával: nem akarom az idődet huzni. khöhhh a hapsit kicsit hidegzuhanyként érte de ez van.A kép innensziasztok! no elolvastam it sokmindent. hümmm volt egy két valóban vicces sztori, de volt olyan is amiben magamra ismertem-.-…..
Nyári időszámításunk alatt a történetek váratlanul, derült égből villámcsapásként érkeznek. A rend szeptemberben áll vissza. Sziasztok!   A blogolásban eléggé új avgyok, azonban a szakításban már eléggé "tapasztaltnak" mondhatom magam. A következő…..
poppingCandy 2009.08.06 22:01:25
@Wizboy20: Nem bunkóságból nem vettem fel veled a kapcsolatot, hanem mert abban maradtunk h majd eldöntöm! Most elutazok egy hétre, de utána vszínű megyünk még moriba! Amugy Scully köszöni a zsetontrükkök tanítását mégegyszer. Légy jó! puszi :)
A kétszavas és egyszavas szakítómondatok után, itt a nullszavas kategória.    A kép innen   sziasztok   nemrég találtam a blogra, és miután olvastam egy kétszavas szakításról szóló posztot, rájöttem, hogy volt nekem ennél rövidebb, egyszavas szakításom is…..