Regisztráció Blogot indítok
Adatok
uninterested

1 bejegyzést írt és 189 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk a terrafon.hu-ról rendelt és fizetett, ám a kiszállításról szóló visszaigazolás kamunak bizonyult, a visszautalás pedig még mindig nem történt meg. A webáruházról közben összegyűlt jó pár hasonló sztori, a vélemények alapján már a rendőrségi feljelentés is megvolt. Mi is írtunk nekik, de…..
Ez van, nincs mit szépíteni a dolgokon, 2017-ben az, amit a TWD a nyolcadik évad premierjében megmutatott, nem sokkal innovatívabb, érdekesebb, modernebb vagy izgalmasabb, mint egy Helyszínelők-epizód, és nagyjából annyira kiszámítható, mint a Zsaruvér, amiben Tom Selleck bajsza mindig a legjobbkor…..
Tombol a kánikula, és még előttünk a neheze: a következő napokban a 40 fokot is meghaladhatja a hőmérő higanyszála. A forróságot szinte csak a klimatizált helyiségekben lehet elviselni, csakhogy egy klíma rengeteg pénzbe kerül. Egy alapmodell nagyjából 200-250 ezer, ha pedig egy kicsit komolyabb…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt MT! Ismét írok, újabb történet , ami már betesz egy kiskaput! A munkahelyem otthagytam, mivel tűrhetetlen munkakörülmények, kihasználás, kettős papírozás volt ( össze vissza jelenléti…..
Irigylésre méltóan gazdag ország vagyunk! A fotón látható víztartályokat rendezvényeken felállított mobil vécékhez, mobil zuhanyzókhoz, illetve színpadoknál és sátraknál ellensúlyként használják. A tartályokból a fel nem használt víz pedig (a képek tanúbizonysága szerint) a csatornában köt ki. A…..
Tele van az internet az Alföld TV, Púder című remekművével. A "műsorvezető" érzéketlenségből, ostobaságból vagy isten tudja milyen céltól vezérelve szakmailag és erkölcsileg is elfogadhatatlan mondattal illette nőtársait. A jelenség, aminek ez a megnyilvánulás ékes példája, fel kellene rázza az…..
Amit utálok, az a távirányítóimban az elem csere. Évenként 40 ilyet dobok ki, pazarlás, környezetszennyező és mindig elfelejtek magammal vinni egy adagot lemerülés esetére. Ilyenkor Murphy jól tökön rúg, majd mikor összegörnyedek, fejbe térdel, ami a levegőben a gép leesését jelenti. Hihetetlen…..
Ti megszoktátok már a VÉDA kapukat az utakon? Hogy jövet-menet figyelik mindent jól csináltok-e, nem telefonáltok, nem érintitek a záróvonalat, és azonnal megálltok, ha sárgára vált a jelzőlámpa? Hogy éjszaka sincs nyugalom, mert a vöröslő szemeikkel akkor is figyelnek? A "szupertrafipaxok" tavaszi…..
uninterested 2016.09.01 09:22:01
@Mr. Big: A doboz linkje nem működik, de lehet kapni az AliExpress-en olyan akku nélküli Power bank dobozokat, amiben eleve benne van 2 db USB ajzat.

www.aliexpress.com/item/Portable-5-0V-DC-USB-Mobile-Phone-Power-Bank-2x-18650-Battery-Charger-Box-For-Samsung/32679039348.html?spm=2114.13010608.0.54.ZgjBJ2

Egy kis átalakítással beleépíthető minden.
uninterested 2016.09.01 12:43:31
@Mr. Big: Köszi!
Mivel a TIVEDA-ban használt ESP8266 összesen 96Kbyte rammal rendelkezik, aminek nagy részét az alap rendszer elfoglalja, ezért az iGO-val vagy a Waze-el ellentétben nem volt lehetőségem arra, hogy valódi, az utakat is tartalmazó térképet töltsek be. Ennek hiányában viszont egy ellenőrző ponthoz…..
uninterested 2016.09.05 14:58:13
@Mr. Big: Szia, az utolsó képnél elírtad a települést, Ságvár és nem Sárvár. Sárvári lévén kicsit csodálkoztam, hogy nem ismerem fel a műholdas képet.
uninterested 2016.09.05 14:59:11
Építkezünk... A kezdetek 2016.07.31 15:08:09
Sziasztok, Már régóta nézelődünk fészek után itt Sárváron, de mióta meghirdették a CSOK-ot, azóta lázasan tervezgetünk.Mivel 3 gyerekünk van, ezért nekünk alanyi jogon jár, igazából nincs túl nagy kockázat. Nézegettük az új építésű lakásokat itt Sárváron, de kicsik és drágák. ( mindenki…..
..
uninterested 2013.10.05 22:16:34
Rezsit csökkenteni több módon is lehet: a legfenntarthatóbb módszer az energiatakarékosság. Mivel a háztartások áramfogyasztásának 12-15 százalékát a világítás teszi ki, rendkívül fontos például, hogy körültekintően válasszuk ki a megfelelő fényforrást. Az ideális…..
Kix nem érti, miért nem akarnak ránézni a szétesett adására a Digi szerelői, csak azért, mert nem bérel tőlük dekódert. Illetvehogy minek kellene behangolnia az analóg csatornákat is a hiba elhárításához: DigiTV előfizetők vagyunk. Pár napja azt tapasztaljuk, hogy a…..
"Foglalod a kurva anyádat, de nem ám a mi hazánkat!" (Petőfi Sándor) Sokan azt mondják majd, hogy tahó vagyok. Tegyék nyugodtan. Fölvállalom, egészen mostanáig azt sem tudtam ki fia-borja Nyírő József. Bevallom azt is, hogy a szélsőjobboldal szárnyalásának kezdetéig Wass…..
uninterested 2012.06.26 09:26:41
Amióta a szcientológusok felszámolták a Lipótot, egyre több és egyre hangosabb őrült lepi el a köztereinket. Ezek az egyedek nyilván otthon sem keresztrejtvénnyel kushadnak, hanem Hitler slágereit üvöltetik és macskát kínoznak. Naiv lakótársak tanácstalanok, hogy a tehetetlen…..
Zokogó politikusok, könnyeikkel küszködő, rohanó vállalkozók: végre rendet vág a trükközők sorában az új jogszabály? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
uninterested 2012.04.12 12:35:17
@jacksly: Annyiért még nem fognak 10%-on belül voltál, ha 140 volt.
A Jobbiknak három kártyája van, ezt kevergetik szorgalmasan: zsidók, cigányok, melegek. Teljesen felesleges elmagyarázni nekik, hogy milyen magyarországi és Európai Uniós alapjogokat sért ez az agyszüleményük, amit "T/6721 Egyes szexuális magatartászavarok visszaszorítása…..
Subba De jó kis tréfa! 2012.04.01 13:37:00
nézd végig!..
uninterested 2012.04.02 16:00:07
605 nap után lemondott Schmitt Pál köztársasági elnök. Örülünk, hogy a 20 évvel ezelőtti csaló távozik. Örülünk, hogy az elmúlt hónapokat-heteket-napokat-órákat minden idők legnagyobb és legpofátlanabb hazugságcunamijával elárasztó köztársasági elnök távozik. Eme…..
Dr. Schmitt PálMagyarország köztársasági elnökeI. Kerület, Sándor-palota1014 Budapest, Szent György tér 1.Tisztelt Elnök Úr!Most volt alkalmam áttekinteni, hogy Ön egynapos gondolkodás után miként reagált az 1992-es doktori disszertációjának plágiumgyanújáról készített…..
Kezd mindennapjaink normális üzemmenetének részévé válni, hogy halálra kínzott, fára felakasztott kutyák, macskák és mellettük pózoló szarháziak fotóit nézegetjük - lassan, ha akarjuk, ha nem. Facebookon, e-mailen, bulvárlapokban és ki tudja még hány helyről ömlik felénk…..
uninterested 2012.01.30 14:49:15
@DR.VUVUZELLANÉNI (tengerimalac hentes): jaja, erről beszélek, mindenkinek tudnia kellene mi fér bele a vicc kategóriába, és mi nem. Gondolom ez emberek nagyrésze tudja mi a különbség a halottgyalázás és a tréfa között. Aki nem tudja, ott vannak gondok nevelésügyileg.
uninterested 2012.01.30 15:01:46
@dr. birca max: maga az ötlet nagyon tréfás, de kivitelezve a rokonok szemszögéből nem annyira. Tréfás, de nem etikus.
2perc Na, ez igaz 2011.11.30 20:31:00
2perc.blog.hu  ..