Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szamár25

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom magamban tartani tovább mindazt, melyet nap, mint nap megélek női létem által. Csodálatos érzés aktív résztvevőnek lenni abban a folyamatban, melyben a férfiakhoz való viszonyulásunk, elhelyezkedésünk az alárendeltből mellérendeltté válik, szépen lassan. Boldog vagyok, hogy ebben a női…..
szamár25 2019.10.07 07:54:43
@tildy[UK]: Akkor kérlek annyit árulj már el, hogy hogy a szöszbe tudjuk mi pasik megkülönböztetni a "nekem ugyan ne nyissa ki az ajtót, mert mindenki egyenlő" azoktl akik úgy gondolkodnak "ja de figyelmes és igazán kedves, hogy előre enged". Ugye érted, mert jó lenne nem azt kapni a képünkbe, hogy bunkó pasi, csak mert nem tudtuk megkülönbözetni az öntudatra ébredt hölgyet, a még öntudatra nem ébredt NŐ-től :-)
szamár25 2019.10.07 07:57:28
@Tomi1.8VTI: azért azt se felejtsük el, hogy az elmúlt száz évben a nők sokáig még csak nem is tanulhattak stb., tehát a férfiak elve fórral indulnak ebben a versenyben :-)
Lehet verni a mellet, hogy Magyarország jobban teljesít. Aki hajlandó levenni Orbán rózsaszín szemüvegét, észreveszi, a korábban mögöttünk kullogó országok ülepe is előttünk tart. Nem is kell ehhez messzire menni, elég, ha egy napra átugrunk Szlovákiába. Brrrr, igen, Szlovákiába. Brrr, de hát ők…..
szamár25 2019.03.25 08:26:53
@Willkommenskultur: Szögi Lajos neve ismerős? :-)
Kálmán László nyelvész, a baloldali értelmiségi ellenzék ismert tagja összerúgta a port a baloldali Klubrádióval. Nem politikai kérdésben, hanem a józan ész védelmében. A Sugár Ágnes által vezetett hétfői Rakott című műsorban ugyanis egy órán át propagálták a…..
szamár25 2013.11.20 08:36:38
@Mr. Közbiztonság Szilárd: Igazán köszönöm kedves Közbiztonság (gondolom te meg rendőr vagy :-))
Igen, tudom, hogy a gyógyszerek sem gyógyítanak meg mindenkit, de bizony vannak olyanok, akiket a homeopátiás készítmények meg igen. Mindegy is, hogy azért-e, mert tényleg működik, vagy azért, mert hisz benne. A lényeg a végeredmény. Amit nem értek, hogy miért ez a nagy felháborodás. Minden embernek joga eldönteni, hogy hogyan gyógyíttassa magát (természetesen vannak kivételek). Van aki lúgosít, van aki homeopátiás bogyókat szed, vagy épp kézrátétellel gyógyíttatja magát. Tehát, ha nekem ez jó, mi vele a probléma? Vágó Pityu meg nyugodtan szedjen xanaxot :-)
ide másolok egy sort a Wikipédiából: csekély valószínűséggel kerül akár egyetlen molekula is a végtermékbe, így a kritikusok szerint, ezen szerekkel végzett kezelés farmakológiai hatása valószínűtlen,[9][10] és alapvető tudományos elveket sért. Azonban azt azért ne felejtsük el, hogy nemrég még a repülés is alapvető tudományos elveket sértett :-)
Szép napot! egy Butuska Csacsi
Boldog Új Évet Kívánunk mindenkinek nmb eheti győztes képével, a Bounty szeművel. Soha rosszabb újévet! ..
szamár25 2011.01.05 14:18:34
a kallerlány Tündért láttam ma 2009.06.17 10:28:28
Ma délelőtt a Déli pu-nál lévő CBA-ban láttam egy vasutaslányt. Ez még ugyye nem lenne furcsa, mert hát ott a vasút, de nagyon Édes volt.Szöszke (de nem olyan mű), kék szemú, alacsony mosolygós... egy kis Tündér. Kalauztáskát vitt, mikor kifelé menet ismét találkoztunk.…..