Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trip Fontaine

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milyen lenne ma a Duna partja, ha a világháború után máshogy állítják helyre a Budai Várat? Vagy ha Hauszmann nem álmodik belőle egy hatalmas palotát egy évszázaddal ezelőtt? Ne tippelgessetek, ilyen! Na jó persze nem pont ilyen, hiszen Vígh András a mai állapotból "fejtette…..
Tom Ford lopott volna, vagy a nagy szellemek találkoztak? 22 éves szünet után újra kapható a Cazal 642, a Vintage Sunglasses webáruházában 500 euróért. Tizenhét alkatrész és négyféle anyag, kevesebb mint ezer darabos széria - hát igen, ilyen egy limitált kiadás. Ha így…..
Fölkerült egy vagon Várkertbazár-látványterv a ZOA honlapjára, ebből nyúltam le most párat. Mint írják: JOGERŐS A VÁRBAZÁR ENGEDÉLYEZÉSI TERVE Legjobb tudomásunk szerint augusztus 28-a óta. Megbízóink hozzájárultak ahhoz, hogy bemutathassuk a ZOA által…..
A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. 2010. augusztus 6.-án immár hetedik alkalommal hirdette meg a budai várhegy városrendezési koncepcióját. A pályázatok sikertelenségének oka, hogy az összes technokrata szellemben megszületett pályamű egyrészt a XXII. századba kívánta áttranszformálni a várnegyed…..
Kotasz Doktor alábbi levelében arra hívja fel a T. Ház figyelmét, hogy teljesen felesleges egy fillért is a Malév visszaállamosítására fordítani, hiszen ők szarják le a legmagasabbról, mi történik törzsutasaikkal. Naiv ügyfelet azért nem engedték fel egy Budapest-Brüsszel…..