Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marta1214

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
baierari Az első napok élményei 2009.10.03 22:57:00
1. nap hétfőReggel teljes meglepetésemre, háromnegyed 8-kor, még csak világosodott, mármint amit meg tudtam állapitani, ha kimentem a nappaliban, mert ugye az én szobámban teljes volt a sötétség. Megreggeliztem a lányokkal (müzli, piritós lekvárral, narancslé) és irány az iskola,…..
Szijjasztok!Hát újra sikerült géphez jutnom. Először is mindenkitől bocsánatot kérek akinek nem válaszoltam az emailjére - folyamatban van de egyszerűen nincs időm. Most is úgy gondoltam inkább megírok egy bejegyzést mert 1 hét eltelt New York óta és elég sokminden történt. De…..
Sziasztok!Hát itt vannak az ígért képek.De először is pár szó a hétvégémről. Ez volt a legjobb hétvégém mióta itt vagyok a táborban. Kezdődött egy szombat esti partyval Monticello-ban. Ez egy kis város 20 percre a tábortól. Váltottunk pubot mert a másikba már megvolt nekik a…..
Igen!! Teljes mértékben megérte....Megjártuk a Niagara vízesést és azt mondom hogy hatalmas hiba lett volna kihagyni. Gyönyörű volt...nagyon nagy élmény. Na de kezdjük az elejéről. Már előre lefoglaltuk neten az autót és péntek este fél kilencig el kellett hozni mert addig volt…..
Sziasztok!Itt vannak az ígért képek. Bocsi hogy csak most csak megint gondok vannak a nettel. Egyébként minden rendben, holnap indulunk a Niagarához és már nagyon nagyon várom. Ma este meg megyünk cheerleaderkedni a fiúknak mert support staff - counselor focimeccs lesz:D Nagyon vicces…..
Sziasztok!Hát újra sikerült egy kicsit gépközelbe kerülni. Mostanában tényleg egyre ritkábban megy és főleg esténként, szóval beszélni se tudok senkivel. Viszont minden rendben van. Bár tegnap egy kicsit rosszul voltam reggel. Alig álltam a lábamon munka közben tiszta fáradtnak…..
Sziasztok!Először is azzal kezdeném hogy ne haragudjatok hogy nem vagy nagyon lassan válaszolok az emailekre.Igyekszem, de úgy felgyorsult az élet hogy egyszerűen nincs időm semmire. Vagyis ha van akkora azt inkább alvással vagy szocializálódással töltöm. Msnre meg webkamerázásra…..
All summer long Megérkeztek...? 2009.06.29 17:27:00
Sziasztok!2 hét...általában ennyi idő távollét után már otthon szoktam lenni. Tegnap áthelyeztek Silver Lakebe. 11 lányból 4 ment át. Én persze benne voltam a 4be. A nekem legfontosabb emberek mind maradtak Chipinawba. Persze mindenki aranyos aki jött, de ez más. Az új főnököt…..
Hali mindenkinek:)Elkezdődött a 11. napom itt Camp Chipinaw-ba. Ahogy telnek a napok egyre jobban rájövök hogy mennyire jó ez az élet itt. Minden nap ugyanaz a napirend. Ugyanakkor kaja (vacsora 6 körül - utána meg már semmit nem eszek és teljesen megszoktam) ugyanannyi alvás, semmi…..
All summer long Father's Day & Pub 2009.06.22 23:01:00
Sziasztok!Elég sok minden történt tegnap itt a táborban. Kicsit megindult az élet. Persze csak egy napra. De kezdjük az elejétől. Michael már az elején elmondta hogy vasárnap Father's Day ( Apák napja) lesz és ez alkalomból a leendő táborlakók meg vannak hívva egy barbecue partyra…..
All summer long Június 20. 2009.06.20 17:46:49
Sziasztok!Most már egyre ritkábban fogok írni 2 dolog miatt:-elment a net a szobából. Nem tudom miért, a többiek azt mondták hogy ami volt azt is csak loptuk:D kár...pedig jó volt az ágyon ülve gépezni (bár Linda azt mondta hogy amikor megjönnek a gyerekek lesz minden staff házba. De…..
All summer long Az indulás 2009.06.16 04:30:00
Sziasztok! Ez a blog azért született meg hogy megörökítsem és ezzel mindenki nyomon tudja követni a nyaramat Amerikában.Aki ezt a blogot olvassa az úgyis ismer, de azért egy rövid leírás hogy hova is megyek és hogy hogyan. Már régi álmom volt kijutni Amerikába, de soha nem…..
Sziasztok! Már megint írok..tudom mindenki azt gondolja hogy huu mennyi időm van és hogy itt ülök a gép előtt állandóan – de nem. Éppen zuhog az eső és semmit nem lehet csinálni. Mindenki dolgozik csak a konyhásoknak van most pihi. De ez az eső már nagyon idegesítő.…..
All summer long Képek 2009.06.17 17:35:00
Hát itt van pár kép, csak ahogy ígértem:Először is a hiper szuper svájci gép: a karfában volt benne a távirányító. Gondoljátok el a business class milyen volt ha ez csak a turista osztály volt:DEz egy kép négyünkről: balról - Flóra, Gergő, Cili és persze én:DMár az USA-ban:…..
All summer long New York 2009.06.16 04:32:00
Sziasztok! Hihetetlen gyorsasággal újra gépközelbe tudtam jutni. Épp  itt ülök a Jazz on the park nevű csodás Hostelben és többi hasonló korú vegyes nemzetiségű fiatallal próbálunk nethez jutni a közösségi helységben. Itt  New Yorkban este 8 óra van…de otthon…..
marta1214 2009.06.17 10:04:23