Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hanga-Tahiblogom

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Természetesen a két hetes szabadság nem csak a kikapcsolódásról, hanem a munkáról is szólt. Programjainkat leginkább az időjárás függvényében úgy terveztük, hogy hol délelőtt, hol pedig délután kerítettünk rájuk sort, így a nap egyik felét a felújítási munkálatoknak…..
 ... több okból kifolyólag végre megint Szomorócon lehettünk. Egyrészt már megint eltelt majd' egy hónap, így hiányzott a ház és a környezet; másrészt a hagyományokhoz híven ezen a hétvégén került megrendezésre az őrségi vásár, és mivel tavaly ilyenkor nagyon nagy…..
Ugyancsak Hangától ( http://tahiblogom.blogspot.com) kaptam meghívást az újabb játékra: írjak hat lényegtelen dolgot magamról. Ez már egy kicsit nehezebb feladat, de azért megpróbálkozom vele.Számomra lényegtelen, hogy...... ki mit gondol vagy hisz rólam. Nekem először is az…..
Már megint csak eltelt egy hónap és már alig várjuk, hogy hétvége legyen. Ha minden igaz, pénteken délután - de legkésőbb szombat hajnalok hajnalán - útra kelünk. Nem tervezünk világmegváltó munkákat, hiszen a szombati napra "ottalvós" vendégeket hívtunk,…..
Hanga-Tahiblogom 2009.06.22 15:48:01
Egy kedves barátunktól hallottuk magát az ötletet, amely eredete szerint talán Franciaországból való. Franciahon messzeföldön híres sajtjairól. Olyan sok vidéken foglalkoznak sajtkészítéssel, hogy a különféle francia sajtok száma több, mint 400. A sajtgyártás főleg…..