Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kalaposta

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már egy ideje idegesít a tény: a Desirém nincs túl sok belső memóriával megáldva. Ez már annyira nem volt vicces, hogy a mindennapi appok (ezalatt azt értem, amire szükségem volt/lesz egy hetes távlatban) megtelítették a kihasználható belső memória 100%-t. Fél megás app vagy…..
Sajnálattal és döbbenettel hallottuk a hírt, miszerint 2009. május 28-án Terézváros Önkormányzat Képviselő Testülete augusztus 31-i hatállyal megszüntette Takács Orsolya igazgatónő munkaviszonyát és Rakó Józsefet nevezte ki az iskola új igazgatójának. Ezzel a döntéssel a…..
kalaposta 2009.06.17 09:29:52
Felháborodva olvastam a peticiót és nem tudtam megállni, hogy hozzá ne szóljak.
A Lovag utcai általános iskolából lettünk " száműzve, eladva" a magasabb üzleti érdekekre való tekintettel.- bár ez sose lett kimondva- Igaz, akkor megígérték, hogy nem lesz további összevonás. Sajnos mint az utóbbi években már megszokhattuk "TÖLÜK", ez is csak egy olyan ígéret volt amit "hagyomány követő" módon szinte kötelességüknek éreztek megszegni. ( a Vörösmarty iskola összevonására tett 2 évvel ezelötti kísérletre utalok, mely kudarcot vallot)
Rakó József úr, aki tevőlegesen, vagy csak csendes bólógatóként résztvett a Lovag utcai iskola felszámolásában, fura módon alig egy fél év elteltével a Vörösmarty iskola beolvasztásán fáradozott, olyan nagy jellemek és szakértők társaságában mint a kerületi közoktatási bizottság elnöke, alpolgáremester úr, etc... és ekkor már egy "bárony székből" - nyilván a kerületi iskolák érdekében tett fáradhatatlan munkásságának elismeréseként kapta - próbálta a fórumon megjelent szülőket és tanárokat meggyőzni.
Alig néhány hónapja egy "lovagos szülő" hívott telefonon és közölte a soron következő igazgató vállasztás tényét, továbbá érdeklődött az álláspontomról. Nem köntörfalaztam, elmondtam mennyire gerinctelen dolognak tartom a Rakó úr lépéseit és azt, hogy nem támogatom.
Ezek után a gyermektől hallottam, hogy szeptembertől mégis ő lesz az igazgató.
Döbbenetes az az arcátlanság, amit megengednek maguknak az egyébként fedhetetlenség és becsületesség tekintetében magát lejáratott önkormányzati "hatalmasságok".
Süllyed a hajó, de az elvtársak gondoskodnak egymásról. Példaértékű kell legyen előttünk ez az elvtársisas gondoskodó magatartás. Hasonlóan kellene összefognunk, hogy egyszer és mindörökre kisöpörhessük az ilyen múltunkat, jelenünket és már a gyermekeink jövőjét is - önös érdekeik által vezérelve- kisajátító embereket.

ermi