Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anaveroni

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Mellbimbók férfin! Milyen tűrhetetlen látvány! Tüskék, melyek hiába nőnek!” régesrég így nevetett rám szerelmem, mielőtt megcsókolta volna őket. Ugyan, mondtam. Öt-hatszázezer éve kétnemű volt az alakuló ember. Most férfi lettem, de a múlt emléke olykor…..
anaveroni 2009.10.23 16:06:49
Vastagbőr Mi ebben a méltóság? 2009.09.06 14:01:00
Ezen is túl vagyunk, lezajlott a szokásos műsor, megvolt a 2009-es melegfelvonulás. A homokosok, leszbikusok, transzvesztiták vonultak, a rendőrök lezárták fél Budapestet, a szokásos, szélsőjobbosnak nevezett figurák meg persze dobáltak, verekedtek, kiabáltak,…..
Ashley 1988 május 15.-én született az angliai Manchesterben. Jelenleg is ott él. Egy nagyon fiatal alig 21 éves lányról van szó,aki a szakmában viharos gyorsasággal ünnepelt sztárrá nőtte ki magát. A telt modellek közül talán még  Linsey Ward sem szerzett ilyen hamar nevet…..
Modorosblog Az önjelölt sváb 2009.08.16 17:35:00
Seavas Olde, na, bisch scho wieda nume am Schaffe? (Servus Alter, na, bist du schon wieder nur am Arbeiten? - Szervusz Öregem, na, már megint csak munkálkodsz?) A Magyarországon eredetileg svábnak hívott germán közösség - mint az közismert - csak egy elenyésző része származik…..
"Kurvázás kizárólag arra kijelölt helyen" jeligére.Minden tökéletes volt a kapcsolatunkban egészen addig a percig, amíg bekérdeztem valamit, amit nem kellett volna. Nem számítottam rá, hogy ezt váltja ki belőlem. Kíváncsi voltam, hogy fizetett-e már nőért.Szóval…..
                                       photo by Esther Kirby"Mindenki perverz egy kicsit, csak nem meri…..
Intim fejlövés Pedofil vagyok? 2009.05.15 18:49:00
A törvény, az ösztönök és a valóság találkozása. Szerinted?   Lefeküdtem egy tizenöt éves lánnyal. Ilyenek ezek a mai fiatalok, rá vannak pörögve a szexre, úgy öltöznek, mintha felnőttek lennének. Kirakják mindenüket, kirakják a mellüket, a feneküket, a tetkós…..