Regisztráció Blogot indítok
Adatok
UpaKiszi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Computerworld szerint az Apple teljesen beszüntette a 27 colos iMacek kiszállítását, miután egyre több vásárló panaszkodott vibráló képernyőkről vagy el sem induló gépekről. Két nagykereskedő elmondása szerint az Apple visszahívta a gépeket, a grafikus kártyák cseréi…..
Quentin Tarantino hatodik filmjében a nácik által megszállt II. világháborús Franciaországba kalauzol minket, ahol két bérgyilkos cselszövő banda verseng egymással párhuzamosan, hogy megöljék a Nagy Négyet: Adolf Hitlert, Martin Bormant, Joseph Göbbelst és Heinrich Himmlert. A mű…..
UpaKiszi 2009.08.24 12:40:03
A Pestiside.hu érdekes árfolyamkülönbözetet fedezett fel a Sziget-jegyek forintos illetve eurós árazása között. Korábban simán lehetett forinttal fizetni külföldről, idén már csak euróban lehet. Igenám, de a online jegyeket árusító Interticket Kft. kizárólag forintban tudja…..
w Rocket ’n’ Roll 2009.01.28 05:30:00
1944 szeptemberében London lakói arra lettek figyelmesek, hogy bizonyos épületek minden előjel nélkül felrobbantak. Se német bombázót nem láttak, se a régi, megszokott V-1 lövedékek zúgását nem hallották, csak a robbanást. Churchill kormánya előbb gázrobbanásokról beszélt,…..
UpaKiszi 2009.01.28 11:45:58
Nincs is ezzel semmi gond, de talán kezdjük el vizsgálni egy másik oldalról ezt a dolgot. Az addig rendeben van hogy rakétával lövöldözni nem egy szép és kultúremberhez méltó hobbi, de gondoljunk csak bele hogy foszfor bombákat dobálni óvodákba és mecsetekbe sem feltétlenül XXI. századi módja a probléma megoldásának. Keressük elő a hiper-szuper titkosügynökeinket (007, Bourne vagy nemtomki) és gyilkolásszuk le a nekünk nem tetsző személyeket. Persze ez nem lesz egyszerű feladat, mert ezek a szemétláda Kásszám rakétázó fanatikusok voltak azok akik hosszú éveken keresztül bármiféle szociális rendszert fenn tartottak Gázában. Igen gonosz Iráni és Szíria támogatásból, csakhogy annak a fránya császármetszésnek, TBCnek etc. teljesen mindegy hogy Yhavé, Mohhamed vagy az OEP finanszírozza... Nehéz annak a szerencsétlen palesztinnek akinek a gyerekét ez a szervezet etette, gyógyította és iskoláztatta elmagyarázni hogy -azok a fiúk akik 1,5 milliónyi társukkal együtt élnek egy Debrecen nagyságú területen- hogy ebben a sztoriban Izrael a jófiú. EGYÜTTÉLÉS! Csak ez lehet a probléma megoldása. Ha 50 év alatt nem sikerült tankokkal, ágyukkal, és ez meg is fogalmazódik mindkét oldalon akkor beszéljünk a problémáról legközelebb. Addig meg lesz tűzijáték, lövöldözés és halott nők, gyerekek és civilek mindkét oldalon. Mellesleg ha egy nagy benga tag a kocsmában a te helyeden ül, a te korsódból iszik és nem mellesleg mondjuk a Nődet is magáénak tudja, te nem dobálnád bármivel ami a kezed ügyébe kerül?!
Most mindenki azt hiszi, hogy a TV2 jól belengetett Hannibal Lecterével (Vörös sárkány, TV2, 22:05) fogom kezdeni az ajánlót, pedig nem is, mert a Vörös sárkányt már korábban leforgatták egyszer, Manhunter címmel, Michael Mann rendezte, Will Petersen játszotta a főhőst, és sokkal…..