Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lbea

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha visszagondolunk a néhány hónappal ezelőtti politikai vitákra, még élénken emlékezhetünk arra, hogy sokan voltak olyanok, akik ettől a ciklustól valami nagyon mást vártak. Féltek vagy reméltek, de abban egyetértettek, hogy ami most jön, az minőségében lesz más, mint a…..
lbea 2011.05.08 15:00:27
@juditka*: de a folytatás se semmi: "...mert nem biztos, hogy be tudnám tartani..."
lbea 2011.05.08 15:03:03
@malacz69 eurofanyalgó: ugyanmá... ezt te se kérdezed komolyan...
Tisztelt Mt!   Egy elég szomorú és egyben meglepő (legalábbis számunkra mindenképpen az volt) helyzetről szeretnék beszámolni önöknek és segítséget kérni, ha ez lehetséges. Elég régen olvasom a blogot, de ilyen helyzettel eddig nem találkoztam. A nővérem középiskolai…..
Tegnap jót derültünk azon a listán, melyet a győri időközi választások eredményének tálalása adott - azt vizsgáltuk, milyen címmel hozták a magyar online lapok a Fidesz helyi vereségét. A tanulságos lista alapján kiderült: a Hírstarton látható címeknél a 168 Óra…..
lbea 2011.04.21 00:35:41
@Viktus: ennyire nem ismered a fideszt? hogy ők valamiről lemondjanak? :-)
lbea 2011.04.21 00:38:06
@Viktus: azért milyen érdekes! ősszel nem önkormányzati műsor volt?
lbea 2011.04.21 14:23:48
@Rowar Atkinson: látod (, dehogy látod!), a nyilvános égésedre is csak egy "fröcsögsz" a válaszod
ti csak ezt tudjátok, de hiába: már egyre több embernek oszlik a narancsköd, inkább a saját tapasztalataiknak hisznek, mint a mantrátoknak
egy kicsit sajnáltam rád az időt, de nagy haszna lesz, ha talán tényleg megtanulsz olvasni
Az alábbi képeken látszik, a Fidesz és csekélyebb számban a Jobbik is kezdi így a részletes vita végére elfogadni az LMP és az MSZP érveit, és nem vesznek részt az alkotmányozásban! Kézzel is meg lehet számolni az alábbi képen, hányan alkotmányoznak, mi 70 körül számoltuk a…..
lbea 2011.04.04 18:24:59
@Pendemonda: zárójel (és Pendemonda) bezárva?
A Fidesznek az új alaptörvényhez nem egy statisztikailag sem reprezentatív, módszertanilag sem megbízható felmérésszerűségre van szüksége, hanem valós politikai konszenzusra. (Fotó: fidesz.hu) Ma kezdi meg az Országgyűlés az új alkotmány részletes vitáját, a miniszterelnök…..
lbea 2011.03.29 11:45:58
@midnight coder: esetleg a magyarokkal, erre nem gondolsz, ugye?
. Szart se érek? A rendszerváltozás idején 14-15 éves voltam. Anyám épp akkor vált el második férjétől, mert nem bírta tovább annak alkoholizmusát. A „vagyon” (bérlakás Pesten) addigra már elúszott. Vidéki városi lakásunk árán telket vásárolt, maradék pénzt,…..
Már megy egy ideje a magyar csatornákon az a Maggi paradicsomleves-reklám, amiben egy jól szituált család két gyerkőce csúnya szavakat mutogat egymásnak a nyelvükön elrendezett betűtésztákkal. A szpot így is egész kedves, de egy olvasónknak köszönhetően most ráleltünk az…..
lbea 2011.03.18 09:34:21
  Pedig már úgy beleéltem magam. Mert lássuk be nem lenne rossz sorom honatyaként. Ha kedvem szottyan, beugrom a Parlamentbe (bár ahogy a TV közvetítéseket elnézem, keveseknek szottyan, de ez legyen az ő dolguk), elolvasom az újságokat, elintézem a levelezésem a laptopon…..