Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SatanXXL

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A főrecepciós Peti szerint a ciprusi egy tanulatlan paraszt népség...és télleg!!!! :)Asszem visszasirom a hóvarju tenkszfájn lávli angolokat ( bár hálistennek nem kevés van belőlük errefelé- éljen a gyarmatosítás!!!! )..szóval azok,de nem kicsit,nagyon! Főiskolát csak képen…..
A faszozás egy mindenki által űzhető, könnyű játékszabályokkal rendelkező és nagy közösségformáló erővel bíró játék, amely egyre népszerűbb a magyarországi munkahelyeken, legyen szó akár multinacionális vállalatról, kis- és középvállalkozásról, vagy a…..
Alapvetően egy pábtól nem várható el szerintem, hogy fasza étlapja legyen, különösen akkor, hogyha olyan vetítős sörös cuccaik vannak, mint a félméteres vagy méteres sörsor, ami a kisebb asztalokon el sem fér, és a japó arcoknak objektívet kell cserélniük, hogy le tudják…..
Tardai történetek Nyolcvanegy 2009.12.11 13:00:00
A halál geci szomorú. Pláne, ha egy spanod adja be a kulcsot. El is megy a kedved mindentől, baszod. Még azon se' röhögsz, hogy a Bandi véletlenül kimaradt a koporsóból, azt' a hat gyökér, akik a nagy bánatra széticázták meg spurizták az agyukat, arról dumálnak a temetési…..
Tardai történetek Nyolcvan 2009.07.28 22:00:00
Furunkulus. A Nándi faterja szerint, aki mondjuk csak elmondásból tippelt, persze rosszul. Épp itt volt az ideje, hogy más is legyen Benőke farkán, ne csak xs-es piros hello kitty-s tangában pucsító igénytelen kisribancok, futószalagon. Először kajakra azt is hitte, hogy a…..
Azt kajakra vágjátok, hogy Nyelvész Józsi nem habisztire emberkedik a Szlengblogon! Annyira ferenc a csávó, meg annyira adja a tematikát, hogy most csutkára akasztott egy fullos goldenblog első helyet kult kategóriában!A punágerek szerintem mostantól konkrétan rápörögnek, azt'…..
SatanXXL 2009.07.07 22:07:37
@golyo1974: Asszem csatlakozom a hisztitáborhoz! Holnapután hajnalba megyek evezőstáborba, de nem akarok új post nélkül elmenni! NE tedd tönkre a nyaramat! (Shrekkcicaszemek)
Tardai történetek Hetvennégy 2009.06.18 18:00:00
Kockának az a kurva nagy szerencséje, hogy a balatoni házkiadóknak nincs közös feketelistájuk. Ha lenne, az arc lenne a top kuntakinte, a spanjai meg a gyökerek. Így viszont minden évben legyakhatnak egy-egy házat, persze mindig más helyen, nyárindító hosszú hétvége címén.…..
SatanXXL 2009.06.22 07:52:55
@kukatr: Tudod mi a poén? Ezek után kölcsönkértem a táskáját..azt mondta, idézem ,,Ott van a bal oldali fiókban a guminő mellett." Mondom persze, te meg tréfarépát reggeliztél öcskös..De mikor kinyitottam a fiókot csak néztem mint pocok a lisztben.Egy oridzsinál,szőke de még szerencsére szűz guminő volt a táska mellé gyűrve. Mondjuk nem ő szedte fel, hanem egyik közös cimbink legénybúcsúján hozzávágták, hogy ,,Eztmegviddinnen!" ő pedig borvirágos ábrázattal vígan hazasétált a felfújt bigével a nyakában, keresztül a falun hajnali 5kor...Szerencséjére otthon senki nem konstatálta ,hogy öcsi nyakában ül valaki teljesen merev ábrázattal aki amúgy tökre felfújható, különben most is a pszichomókusnál magyarázkodhatna mint Kocka a háziaknak..
SatanXXL 2009.06.21 22:40:57
@kukatr: Broáááá!!! Remélem nem leszek bannolva, de hazamentem hétvégén, kinyitottam a hűtőt és az első sört amit megláttam ormótlanul megittam..nem öcsém alkoholmentese volt fbm??? (frissjogsis oszt ugye bármikorközbejöhet h vkit kell vhová fuvaroznia, de a sör az meg kell neki) Szal én beekseltem a sörét és még ő volt felháborodva..Hogy lehet ilyet hűtőben tárolni a rendes sör mellett???
Tardai történetek Hetvenhárom 2009.06.16 17:00:00
Luíról még nem volt szó. A Berda Miki nagy spanja volt, ő mesélt először a Mikinek arról, hogy nincs csont a faszban, meg a német-magyar kéziszótárból együtt fordítgatták a germán Bravókat, amire egy évre előfizetett a Luí svájcba szakadt rokona. Meg baszogatta a Mikit, hogy…..
SatanXXL 2009.06.16 22:34:21
@DragonZ - a fém majom: Kérlekszépen barlangos testeknek hívják azokat a járatokat amelyek a nemi izgalom hatására megtelnek vérrel aminek látható következménye az erekció. Tehát ettől áll a farok.
Meg különben is hogy hangzana már az, hogy A csontos fászombászmek!