Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arpi89

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kocsmablog Cheho cafe & bar 2009.08.07 15:00:00
Helyszín: 1066 Bp., Nagymező u. 31. Látogatás: 2009. augusztus 05. 18:10-20:25 > Érthetetlen csillagegyüttállás, összeesküvés elméletek táptalaját adó helyzet, de azért mi rendeltünk, vártuk Fekete Pétert vagy hugát, Lucát. Adatlap Elérhetőség: +36 30 340 4041…..
arpi89 2012.07.16 23:30:54
Space Invaders Must Die!

Nahát emberek, sírni tudnék, hová tartunk a mai világunkban...
Az egyetlen sírhatnékom, amiért nem jövök ide többet, az a dedós foglalósdi... Stipi Stopi.. Hát baszki: Ha valaki nem tud a 19:00-ra lefoglalt asztalához odafáradni, csak 20:52-kor, és elkezd egzecírozni, mint egy aberált sznob sváb paraszt, hogy ne tépjem szét a foglalós papírját, azt csak sajnálni tudom.

Ez az átka a pub-ok többségének. A másik pedig, hogy Arany Péntek nevezetű rendezvényeken tudtommal nem divat a foglalás, és nem is lehetséges. Ennek ellenére ez megtörtént, valamint ha én csapos/pultos lennék, és nem képes a retkes képét a magát komoly fogyasztónak tartó "baráti" társaság odatolni a lefoglalt időpontra, akkor már csak a raktárban adok neki helyet, és fogyassza el majom módjára az ott ki rendelt tápját.

Én nem ezt láttam régebben. Ez egy gyerekes módja a helyszerzésnek. Majd én is lefoglalok helyeket a tömegközlekedési járművek ülő alkalmatosságain, és majd bableveses kurva, vagy sörminátor takony módjára eltessékelem az 56-os székről a fizető/nem fizető utazót, nem?

Nah de nem akarom itt megtölteni ezt a szép falat, de ezen negatív traumáim miatt nem szándékozok többet erre a helyre visszatérni, és kihangsúlyoznám, hogy amióta nem lehet ott vágni a füstöt, kezdtem megkedvelni a galériás hangulatú kricsnit. De hát ilyen az élet, hozzá kell szokni a kis majmokhoz, akik le foglalják a helyeket, és 3 órán át senki sem fogyaszt, mert inkább tömegesen elhagyják a vendéglátó komplexumot.

Kocsmárosok: Mit vártok az ilyen komolytalan vevőktől? Nem egy alkalmat tudok, hogy 8an mentek el egy helyről, mert le volt foglalva az asztal, nem vették birtokba, azok jogtalan foglalói, holott a búsan távozó társaság legalább 15 ezer HUF-ot hagyott volna ott...

Melyik a jobb alternatíva? Csodálkoznak a bevételkiesésen... Az üzleti tervet átlapoznám és gondolkodnék az ilyen marketing ballépéseken is! Nm vagyok jogász, de azért az ilyeneket csírájában fojtanám el...

Jó éjszakát minden ivócimborámnak...
arpi89 2012.07.24 12:49:47
@nemértekhozzá(m): Nem értem a nyelvjárásodat...
Ezzel most nem tudtál kizökkenteni a véleménynyilvánításom útvonalából. De ha valami gondod van, megbeszéljük kulturált ember módjára.

Híve vagyok a beszélgetéseknek. Sajnos amiket leírtam, azok igazak, ha valakinek meg nem tetszik, nem jön ide offfolni. Én valahogy más módon kocsmázom és megint csak más módon fogyasztom el az italomat a vendéglátó helyeken.

Ismétlem megint csak: írd meg, ami a szíved nyomja!

Üdv!