Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pikkdama

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megkérdezte, hogy szánalomból alkalmazzák-e az oxfordi egyetemen a Babes-Bolyai Egyetem volt tanárát, és ez nem tetszett a csatorna tulajdonosának. Az EchoTv szerint nem először hibázott Kóczián, ezért azonnali hatállyal kirúgták.A Raport című műsorban május 29-én Kóczián…..
Hát igen, ez ellen már semmit nem tehetünk. A piros betűs ünnepeket hagyományosan (?) tűzijátékkal "koronázzák meg". Bár vannak az ünneplésnek jobb módjai is, görcsösen ragaszkodunk rossz szokásainkhoz.És persze egy csomó embernek tetszik. Panem et circensis –…..
Tegnap óta vagyok itt. Természetesen az újdonság varázsa engem is rabul ejt. Elszántan nézelődöm. Talán van itt valaki (valakik), akikkel van miről beszélgetni... Megdöbbentő, milyen sok negyvenes, ötvenes értelmiségi van itt. Bár némi szkepticizmussal olvasom a bemutatkozásokat…..
Valóság.hu Szájkosár 2007.04.24 08:03:00
Bevásárolok. Szombat van, sok a dolgom, nem mentem messze. Álluk a közeli kisbolt előtt, túl sokan vagyunk, nem férünk be egyszerre. Sorban állunk. Egyszer csak nyitott, kétszemélyes cabrio fékez, megáll mellettünk. Kiszáll belőle a plazacicák kedvenc kigyúrt aranyifjú ideálja,…..