Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kelemensityu

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Újra itt vagyok most már az igért képekkel. Először is a New York-i kis kirándulásról egy-két kép. A városról nem nagyon rakok fel, nem is nagyon csináltam - majd az utolsó napokban fényképezek sokat.Most csak inkább rólunk.Szóval először is a kis csapatunk a kis…..
Sziasztok!Hát itt vannak az ígért képek.De először is pár szó a hétvégémről. Ez volt a legjobb hétvégém mióta itt vagyok a táborban. Kezdődött egy szombat esti partyval Monticello-ban. Ez egy kis város 20 percre a tábortól. Váltottunk pubot mert a másikba már megvolt nekik a…..
Sziasztok!Először is azzal kezdeném hogy ne haragudjatok hogy nem vagy nagyon lassan válaszolok az emailekre.Igyekszem, de úgy felgyorsult az élet hogy egyszerűen nincs időm semmire. Vagyis ha van akkora azt inkább alvással vagy szocializálódással töltöm. Msnre meg webkamerázásra…..
All summer long Megérkeztek...? 2009.06.29 17:27:00
Sziasztok!2 hét...általában ennyi idő távollét után már otthon szoktam lenni. Tegnap áthelyeztek Silver Lakebe. 11 lányból 4 ment át. Én persze benne voltam a 4be. A nekem legfontosabb emberek mind maradtak Chipinawba. Persze mindenki aranyos aki jött, de ez más. Az új főnököt…..
All summer long Június 20. 2009.06.20 17:46:49
Sziasztok!Most már egyre ritkábban fogok írni 2 dolog miatt:-elment a net a szobából. Nem tudom miért, a többiek azt mondták hogy ami volt azt is csak loptuk:D kár...pedig jó volt az ágyon ülve gépezni (bár Linda azt mondta hogy amikor megjönnek a gyerekek lesz minden staff házba. De…..
All summer long Az indulás 2009.06.16 04:30:00
Sziasztok! Ez a blog azért született meg hogy megörökítsem és ezzel mindenki nyomon tudja követni a nyaramat Amerikában.Aki ezt a blogot olvassa az úgyis ismer, de azért egy rövid leírás hogy hova is megyek és hogy hogyan. Már régi álmom volt kijutni Amerikába, de soha nem…..