Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lepeny

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány évvel ezelőtt, amikor bejelentette a Smart, hogy elkészítette a Fortwo mikrohibrid változatát, még fel sem vetődött bennem, hogy esetleg csúnyán át akarnak baszni és "mikrohibrid" néven nincs is szó semmiféle hibrid rendszerről, csak egy tudatosan megtévesztő…..
lepeny 2011.01.10 14:29:32
@gyvy: Beindul, de hosszú távon nem fogja sokáig bírni.
Normál indításnál az akksiból veszel fel nem kevés áramot, míg a start-stop rendszernél egy speciális kondenzátorról jön az áram (ez kevésbé terheli az akkukat).
Újabb vígjáték érkezik a Viasat3 műsorára, és a csatorna ismét az olvasók segítségét várja a címadást illetően. Az alany a Rules of Engagement című CBS-sitcom, ami eddig három évadot és 35 epizódot ért meg, de jön belőle a negyedik is, valamikor tél végén-tavasz elején.…..
lepeny 2009.12.01 21:18:34
Polo belefáradt a kavarásba, ami az új tévéje körül ment és mivel még 8 napon belül volt, szerette volna visszaküldeni. Ám a kereskedő szerint a készülék "össze-vissza van csikargatva, mocskos és még hiányzik a garancia papír",  tehát eladhatatlan. Polo ezzel nem…..
lepeny 2009.06.16 18:50:50
@meszi: "Azok amiről én beszélek azok íratlan szabályok vevő és eladó között amit Polo megszegett"

Szerencsére vannak olyan emberek is, akik csak az írott szabályoknak hisznek. Elvégre ez a 8 napos szabály pont a vásárlót védené azzal, hogy ha egyszer olyan készüléket vesz, aminek a színe, szaga, akármi nem tetszik (mert pl. nem olyan mint amilyennek gondolná) akkor nyugodtan visszaküldheti, INDOKLÁS nélkül! Tekintsünk most el, hogy volt-e távirányítója vagy sem. Megteheti, és a kereskedőnek kötelessége visszaadni a pénzt! Persze szerinted, jobb lenne bírka módon várni, és qssolni .... De nem pont ezért született ez a blog, hogy a vásárlót ért jogos, vagy jogtalan hátrány esetén nyílvánosságot adjon az esetnek ?
Ha kereskedő nem tudja vállalni a kockázatot, hogy adott esetben visszaküldenek egy terméket (mert ő azt megrendelte, tárolta, kiküldte stb), akkor itt az ideje elgondolkodnia, hogy hagyományos boltot nyit (bár megjegyzem a vásárlástól számítva 3 napon belül még ott is megszívhatja!).
lepeny 2009.06.17 07:37:57
@meszi: nem tudom, hogy hallottál-e arról a vélekedésről, hogy NORMÁLIS kereskedőknél úgy gondolják, hogy a "vevő a király". Hiszen szíve joga eldönteni, hogy mire adja ki a pénzét. Ezek szerint ha Te egy akármilyen boltban a polcról levetetsz valamit megnézni, akkor azt kénytelen vagy megvenni ? Nagyon sajnállak, hiszen egy csomó felesleges dolgod lehet otthon, amit emiatt megvettél, nehogy szégyenbe maradj az eladó előtt .... ;)
lepeny 2009.06.17 13:47:53
@hatja: igazából nem értem, hogy miért nagy elvárás manapság egy tévéhez a távirányító. Nyílván van olyan tévé amit lehet enélkül is kezelni, de azért senkitől nem várható el, hogy egy közel 200khuf-os tévét kézzel a tévé oldalány nyomkodjon.

@meszi: feltételezem azért tévén túl is van élet. Viszont a hozzászólásaid alapján még mindig nem érzem, hogy miért kéne meghunyászkodni az embernek. Igaza volt az egyik előttem kommentelőnek, miszerint nem szabad az ilyen fajta viselkedést megengedni egy kereskedőtől. A következő talán így az lesz, hogy egy féltéglát küldenek csak az arú helyett, és qss legyen. Ezt kaptad, kész ....