Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyufa-gyuszkovar

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem szoktam látogatni, az is lehet, hogy még soha nem láttam, de most, amikor a HVQ poszthoz kerestem anyagot, kénytelen voltam benézni a Magyar Rádió honlapjára. Barátaim, én ehhez fogható rondaságot még nem láttam! Vagyis láttam persze, hisz nagy a web állatkertje, de a hasonló…..
gombapresszó Hol nyílik a banán? 2009.06.14 22:09:00
Az adás során nemhogy kisebbségbe kerültem, de egyenesen a megszégyenítésemre törtek Tibi és a hallgatók, azért mert a száránál bontom a banánt. A száránál, az egyetlen lehetséges helyen! Elég kellene hogy legyen az a biztos tudat, hogy nálam az igazság, de oké rendben,…..
Lassan már többet foglalkozunk a zenekarral, mint bármelyik rajongói klubjuk, de hát mit is tehetnénk mást, ha egyszer az egyik leghűségesebb hallgatónk a zenekar tagja. Még ha a bőgős is az. (Vicc volt, Zoli!) A quartet egy zártkörű koncert keretében fellépett az MR2 Akusztik…..
gyufa-gyuszkovar 2009.06.17 20:05:23
@tomii: Akkoriban Sopronban dolgoztam és közelebb volt, mint Budapest. Ez volt a prózai oka. Igazából úgy érzem fílinges dolog Bécsbe menni koncertre, és remélem örültek neki a zenészek is, hogy "követjük" őket. Sajna Japánba már nem volt lehetőségem...
Most pénteken este nyolctól az estiskola rádióban (yp.tilos.hu:8000/estiskolaradio.m3u) összeraktam egy HV műsort, majd linkelem, ha meg lesz az archívumban.
gyufa-gyuszkovar 2009.06.17 20:52:24
@tomii: Az a jó a Magyar Rádióban, hogy ott rohadnak meg az eredeti mesterszalagok a pincében, de nem adnák ki a világért sem. Nem értem mitől félnek? Meghallja az utókor? Vagy véletlenül fennmarad? Vagy másnak is tetszik? Iszonyat jó anyagok vannak és még lehetenek, jazz, komolyzene stb.
A hangmérnöki teljesítmény színvonal alatti, legalább is ami a rádióban lement. A hanghullámok teteje levágva... iszonyat. A treble potméter meg kitörött?