Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andrew23

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Augusztus 20-án debütál az Országház új díszkivilágítása, ami olyan lesz, mint a fenti képen látható. Emlékeztetőül: korábban csak a kupolát, valamint a fontosabb oszlopsorokat emelték ki fémhalogén-lámpás fehér fénnyel. így nézett ki:     "Minden homlokzat…..
A pletykák szerint az Apple május végén kezdi meg az új MacBook Airek gyártását, és júniusban dobja piacra a Sandy Bridge-processzorral szerelt ultrahordozható laptopjait.Az Apple láthatóan fenn akarja tartani az Air iránti érdeklődést, ami tavaly októberben óriási méreteket…..
andrew23 2011.04.24 10:49:24
Na most olyan dolgot láthatunk, amit eddig nem: miközben Magyarországon viszonylag könnyű iPad 2-höz jutni, és még a kezdő készletből is maradt itt-ott néhány darab - azóta pedig újabb pakk is jött -, az Egyesült Államokban, több mint egy hónappal a premier után még mindig…..
 Az interneten elvárt tempó mellet - "rohanó világunkat" inkább kihagyom - létkérdés a termékek,szolgáltatások gyors piacra jutása. Az ötlettől a megvalósulásig gyakran már nem évek, hónapok, inkább csak napok állnak rendelkezésünkre. Ezt az irányt felismerve…..
andrew23 2010.12.14 16:26:38
goodsie.com

Ez egy sokkal elnagyoltabb megoldás a webshopokra és elsősorban a végletekig leegyszerűsített designra épít, de nekem tetszik ez a megközelítés. Kategóriákat itt is létre lehet hozni és 3 féle fizetési módot is támogat.
A The World Soundtrack Academy ismét kijelölte az ebben az évben hallott legjobb filmzenék jelöltjeinek listáját. Három kategóriát állapítottak meg, melyek az év legjobb filmes zeneszerzője, a legjobb album, illetve a legjobb betétdal. A legtöbb jelölést a Gettómilliomos című,…..
Nemrég elkészült Péterfy Bori legújabb klipje a Téged nem című szerzeményre. A dal a majd csak most következő második Péterfy Bori & Love Band-lemezen lesz rajta, de már egy ideje digitális formában megvásárolható egy rakás remix társaságában. A klipet Gács Tamás…..
Nem sokkal ezelőtt tették közzé a 60. Emmy-díj nevezttjeinek listáját, lehet anyázni vagy örömködni vérmérsékletnek megfelelően. Az összesített lista itt olvasható, mi csak a legfontosabb kategóriákból szemezgetünk. A legtöbb nevezést (23) a John Adams kapta, de a 30 Rock is…..
andrew23 2008.07.17 21:05:32
w Színház az egész világ 2008.02.25 10:30:00
Két hét sincs már a népszavazásig, ideje ezért legalább azt eldönteni, miről is szavaz, aki elmegy egyáltalán. Eredetileg és szó szerint arról, hogy akarunk-e vizitdíjat, napidíjat és tandíjat fizetni. Dehogy akarunk. Naná, hogy nem, ez így a világ leghülyébb kérdése…..
Na, ilyennek se láttuk még sose a Nagyvárad téri metróállomást, a szürke burkolólapok helyett vörös szőnyeg, a paprikaárusok helyett meg egy csomó fejes, többek között a szép drappszínű sálban feszítő Lázár György elvtárs. Az nem semmi jelenet, ahogy az elvtársak…..
w Magyar atom 2007.05.17 11:15:00
Hát kellett neki adni valami ülőhelyet, azt értem. Erős a pártban. Végül is lehetne honvédelmi miniszter, vagy akár gazdasági, ott több kárt tudna okozni. De ne higgyük, hogy a Környezetvédelmi Minisztériumban nem tud. Különösen akkor, ha bevonja a munkába a hazai aktivistákat.…..
andrew23 2007.05.17 13:50:59
Talán azért nem kedveltem annyira ezt a részt, mert itt ruccanunk át Indiába, és kezdünk meg egy számomra rohadtul idegesítő szálat - én ezeket a Mohinderes részeket valahogy nem tudtam megkedvelni, a faszi nem magyon érdekel, kész, ez van. Jó, az apja nagy arc, már a Csillagkapuban…..