Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HD.mob

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bekapcsoltam vasárnap este a tévét, erre futam helyett egy négyórás időjárás-jelentést láttam Kanadából. Meg azt, hogy Hamilton megint lerombolta magát.     A derék brit ezúttal a pályán tette mindezt, nem úgy mint az elmúlt hetekben, amikor nyilatkozatai sikerültek…..
HD.mob 2011.06.13 20:35:34
@tothh:

Azért 8-10 év nem kevés, viszont vasárnap ennél jobban nem tudott volna teljesíteni ezzel az autóval 5 éve sem talán. Ennyit tud a merci :(
comment:com Ne házasodj meg soha! 2010.09.15 09:08:00
Végre valahára a Viasat3 bebizonyította régi tételemet: az esküvő a legkínosabb esemény, ami egy ember életében valaha előfordulhat, kivéve, ha az illető rúdtáncos és a fejére omlik a Pussy Bar plafonja. Azt még értem, hogy a vallásos párok miért szeretik az Isten házában…..
HD.mob 2010.09.20 12:31:08
@Mikrobi: Attól hogy valaki élettársi kapcsolatban él még nem jelenti azt hogy évente cseréli a partnerét. Ha valaki házas attól még ugyanúgy megcsalhatja a férjét/feleségét.
A házasságnak is lehet válás a vége.
Az eddig csupán az autóelektronikában, autós szórakoztatásben ismert Rydeen most a tabletek piacára is tervezi a betörést. Ez a szegmens olyannyira vonzó manapság, hogy szinte havonta jelentkeznek új versenyzők, akik részesedést szeretnének. A nagy érdeklődést annak idején az…..