Regisztráció Blogot indítok
Adatok
darktraveller

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr 122 évvel később 2012.02.15 13:31:00
1890-ben az USA-ban 1 hónap alatt 40 emberrel feldolgozták a 11. népszámlálás eredményeit. Herman Hollerith találmánya forradalmasította az adatfeldolgozást. 23 különböző adatot gyűjtöttek össze, és összesen 62 947 714 lakost számoltak össze.122 évvel később,…..
darktraveller 2012.02.15 18:52:31
@Emmett Brown:
@albirea:

Mindenre van megoldás:
Számláló szépen felveszi papír alapon majd berögzíti digitális formátumban, ehhez olyan számlálókat kellet volna kiválasztani akiknek van hozzá számítógépük és internetjük.
Nyáron, mikor a portásig bezárólag nyaralnak a minisztériumokban, és nincs bent ember, aki szivárogtatna, elszólná magát, a kormány 1 hónapon belül másodjára szalad bele önként a késbe. Ügyesen csinálják, nem kell uborkaszezon. Először önként kitették az új Munka…..
darktraveller 2011.08.17 16:57:43
Szuper ez a Munka Törvénykönyve tervezet (?), főleg, hogy olyan remek szakember az egyik szerzője, mint Pethő Róbert, aki mellesleg tíz éve a Tesco megbízott munkajogásza. A következő Munka Törvénykönyvét meg biztos a szakszervezetek írják, paritásos alapon, nem?  Dr.…..
Janet Jackson emlékezetes csöcsvillantása óta óvatosak az amerikai tévéadók, és ha várható, hogy egy nagyszabású díjkiosztón vagy más nézett eseményen valamelyik célistás celeb véletlenül kibuggyasztja mellét a hasig kivágott göncből, 3 másodperces késleltetéssel adják…..
Az új, fantasztikus Mt-tervezetben szerepel:   A hvg.hu által megkérdezett munkajogász szerint az, hogy a tervezet a magánéletre is kiterjesztené a törvény hatályát, aggályos, főleg azért, mert olyan gumiparagrafusokról van szó, amiket nehezen lehet értelmezni. "Ha…..
Múlt héten a közép-franciaországi Saint-Aignan-ban összecsapások voltak rendőrök és cigányok között. A zavargásokat az váltotta ki, hogy egy cigány férfit, a 22 éves  Luigi Duquene-t, aki kirabolt egy kaszinót, menekülés közben át akarta törni a rendőri útzárat, és a…..
Hódmezővásárhelyen Lázár János megelégelte, hogy a város évente 500 millió forintot a rászorulók támogatására, de vannak olyan emberek (nem is kevesen), akik még arra sem hajlandóak, hogy elmenjenek az ingyenebédért, vagy hogy átvegyék az ebédjegyet (140 fő, 12 200 huf /…..
Eliza Dushku és Dichen Lachman így készül a Dollhouse második évadának forgatására...
Jó híreink vannak a Csillagkapu-rajongóknak, ugyanis Amanda Tapping egy interjúban kibökte: új Stargate SG-1-film van készülőben, aminek a forgatását akár még idén, a Stargate Universe első évados munkálatainak befejezése után elkezdhetik. "A munkát még ősszel, legkésőbb…..
Emberek, a ma esti Top Gear adását valahogy nézi kell, mert ha lehet hinni a pletykáknak és Jeremy Clarkcon kiszivárogtatott információinak, akkor végre megtudjuk, ki is Stig, a műsor eddig csak sisakban látott kiváló autóversenyzője. Clarkson azt állítja, hogy Neil Armstrong…..