Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Petrazselyem

18 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A zöldségen túl Mai gáz 2010.04.24 19:36:06
Képet csinálni magadról, mert fodrásznál voltál, majd álcázni, mintha nem azért csináltad volna a képet, mert magadnak képtelen vagy megcsinálni a hajad és természetesen ezekután ezt közzétenni valahol. (A valahol az a fbnál kezdődik és fektetett 8-ig tart) ..
A zöldségen túl Lost 2010.02.15 11:10:00
Elvesztem. Na persze nem a szó szoros értelmében, csak egy lélekvesztőben. Elvesztem az iskola meg a privát életem között valahol félúton, vagyis inkább mindkettőben elvesztem.Kicsit sok(k) lett ez a szakdolgozati témafoglaló meg a nyelvvizsga téma is. Miért nem lehet egyszerűen…..
A zöldségen túl Meghasonlás 2009.12.15 18:10:00
Újra meg újra meghasonlok a világgal. Bár ezen én már nem csodálkozom. A legújabb a divat így karácsony környékén a napokon át tartó ajándékkeresés. A sok beteg ember azzal próbálja meg a sok felesleges idejét eltönteni, hogy nem túlzok, napokon át járja az idiótábbnál…..
A zöldségen túl Miért?? 2009.11.10 20:01:00
Miért hiszi, sok ember, hogy a világ miatta forog? Ha ő nem lenne, nem lenne semmi a világon, mindenki őket akarja megszerezni, mert ők mindenkinek az álmai. És vajon miért párosul ezekkel a tulajdonságokkal a tudatlanság, butaság, elkényeztett nyávogás és egyéb devianciák?…..
Legalább két hónapig nem szeretnék tó közelébe kerülni. Leszögezem, hogy horgász családból származom. Az én gyerekkorom szerves része volt a horgászat, kishalfogás süllőzni, szákban nézni a nagy halakat, mind természetes. Mindaddig nincs is baj, amikor az ember akváriumi halat…..
A zöldségen túl Fontos sznob nap 2009.10.27 22:04:29
Elég sznob nap, ha sznobnak számít köntösből pezsgőzni meg csokit enni és Vivaldit hallgatni. Ezek vagyunk mi. És persze az alternatív kéjelgés is fontos szereplő volt. Megérte az a tíz nap. ..
"Nem érti ezt az a sok ember, Mi áradt itt meg, mint a tenger? Miért remegtek világrendek? Egy nép kiáltott. Aztán csend lett. De most sokan kérdik: mi történt? Ki tett itt csontból, húsból törvényt? És kérdik, egyre többen kérdik, Hebegve, mert végképp nem értik…..
A zöldségen túl 10.23. 2009.10.23 10:56:00
1956.október23. Valahogy mindig foglalkoztatott ez a nap, egészen azóta, hogy 8.-os koromban a mi osztályunk csinálta az ünnepi műsort. Bár akkor még nem igazán értettem, mi is történt ekkor. Ahogy haladt az idő megértettem, persze gimnáziumban rendesen ki is veséztük a témát.…..
Nem hiszem el, tanuljatok már meg magyarul. És fejezzétek be nem létező szavak használatát, mint ajcsi, kabi, cipi meg egyéb értelmetlen szavak. Mi nem szokunk, úgyhogy szökjetek már ezekkel a beszédekkel. Él a mondás: Aki hülye haljon meg...
Így szeptember vége felé kezdenek előjönni a szokásos őszi tennivalók. Azért még nem ontják a fák a leveleket, de már elkezdődött a játék. Másik teendő a falevélseprésen kívül a diószedés. Ma ezt tettem és rájöttem, hogy hiányzik a történet főszereplője, Lord. Már…..
A zöldségen túl 2009.09.08 21:24:03
Idézem: "...Elindulok. Toronyiránt a hóban. Mint valami szimfónia, amint ropog a lépésem alatt.A hang nem egyöntetű, sok-sok hangszerre van bontva. Minden egyes lépésnek megvan a maga dallama, a maga ritmikai diagramja. A leghangosabb, a legvastagabb a sarkam. Amikor a hóba kerül…..
Ma kora reggel, már 9kor röhögőgörcsöt kaptam a szánalmat nyújtó embereken, a kicsit magukról sokat képzelőkön, meg a majdnem óvodás szintű napi blogokon. Azokról nem is beszélve, akik azt hiszik a világ miattuk forog. És amikor eme remek tulajdonságok még torlődnak is, na az…..
A zöldségen túl 1 vs 26280 óra 2009.08.23 15:50:54
Van az embereknek olyan beidegződésük, amely évek alatt alakul ki és nem igazán változik. Lehetséges, hogy azért mert nem megfelelő az az ember, akitől elvárható lenne, hogy változzon ez a hozzáállás, vagy az is lehet, hogy egyszerűen már örökre megváltoztathatatlannak hisznek…..
A zöldségen túl Kitartó kirakó 2009.08.08 14:05:00
Végre befejeztem. Nem mást, mint a kirakást. Merthogy nálunk nem telik el úgy év, hogy ne kapjak valamiféle kirakót ajándékba. Legutóbb karácsonykor kaptam ilyesfélét, kettőt is. Az egyikkel még akkor megbarákoztam, a másikat jegeltettem, mert nem tartózkodok itthon olyan sokat.…..
♦ már június végétől kezdve borsóval ültetem be a kertemet, ami elég jól megy..., mivel borsó is élvezi, meg én is, eléggé •..
A zöldségen túl Áj láv MÁV 2009.06.22 09:50:50
Biztos mindegyikük utazott már a mi állami vasutunkkal. Legutóbb, vasárnap én is így szándékoztam megközelíteni fővárosunkat. Szokásos vasárnapi utazós rendben zajlott minden.   A tiszaira érve viszont már gyanús jeleket véltem felfedezni: túl sok ember nyüzsgött a…..
    Szokták mondani, hogy az ember majd a tizennyolcadik születésnapjától felnőtt lesz, felelősségteljes. Nem tudom, ki hogy van vele, de nálam semmilyen változást nem okozott az életemben az a szám. Leszámítva persze azt, hogy ilyenkor az ember büszkén megy alkoholt…..
 Gyakran teszik fel nekem a kérdést a főiskolán hova valósi vagyok. Ilyenkor azt mondom: Felsőzsolca. Mit is mond az embereknek ez a településnév? Mindenkinek mást, mindenkiben más érzelmeket vált ki. Vannak akik örömmel fedezik fel bennem, hogy én is borsodi vagyok, ők vannak…..
Petrazselyem 2009.06.18 08:01:34
@TheSpirit: személyes üzeneteket máshol fogadok, örülök, hogy szándék az van