Regisztráció Blogot indítok
Adatok
senyagrb

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL Klub reggeli műsorában feltűnt egy zenekar, nevezzük mondjuk Rubiconnak őket, ők is így vannak ezzel, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy vajon mennyi pénzébe került ennek az elbaszott Edda-klónnak az, hogy a legnézettebb reggeli tévéműsorban három csodálatos…..
Túl sok hozzáfűznivaló nincs ehhez a maga borzalmában csodálatos előadáshoz, tessék hátradőlni, és feltekerni a hangerőt. ..
senyagrb 2010.12.03 19:01:46
@guMe_e: Sőt, némelyiket még sztárolják is.De kár ennek reklámot csinálni,más jobban érdemelne 159 ezer feletti megtekintést ...
A Bad Religiont 1980-ban alapította Greg Graffin énekes, Brett Gurewitz gitáros, Jay Bentley basszusgitáros és Jay Ziskrout dobos. Ziskrout ugyan már nincs az együttesben, de a többiek (kisebb nagyobb megszakításokkal) a mai napig tagjai a kaliforniai punkzenekarnak. Rajtuk kívül Greg…..
senyagrb 2010.02.02 13:14:17
A Temple Of The Dogot akár úgy is felfoghatjuk, mint a Pearl Jam elődjét, csak itt még a soundgardenes Chris Cornell vitte a prímet Eddie Vedder helyett frontemberként, de azért már az utóbbi is ott legyeskedett körülöttük. A projekt sosem arról volt híres, hogy agyonkoncertezte…..
Sziget 2009 - Ötödik nap Utolsó napon, ha más nem lépett volna fel a Szigeten, csak a Faith No More, már akkor is megérte volna. Viszont volt itt még Turbongero is, hogy csak a legjobbat említsük a "maradékok" közül. Persze szokás szerint nem tetszhetett nekünk most sem…..