Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vera0207

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok!Újabb utazás - más helyszín. Idén úgy gondoltam elég volt a zöldség szeletelésből és nehéz konyhai munkából Amerikában. Egy teljesen más célpontot tűztem ki magam elé: Hollandia. Erasmus ösztöndíjjal kaptam meg a lehetőséget, hogy 5 hónapig itt tanuljak ebben a…..
Sziasztok!Sajnálom hogy enniyre el vagyok tűnve de pörög az élet, telnek a napok, internet meg hol van hol nincs. Tartozom egy-két beszámolóval meg képekkel is. Szóval múlt hét:Igen voltam Woodstockban, igen láttam Carlos Santana-t élőben zenélni és igen: életreszóló élmény…..
Sziasztok! Eltelt egy év. És egy újabb hasonló nyár vár rám mégis teljesen más élményekkel, emberekkel és helyekkel. Nagyon gyorsan elment az idő, mintha tegnap lett volna, hogy azon próbálkoztam, hogy is kell blogot írni, azon gondolkodtam mégis mit pakoljak be a nyárra, és hogy…..
Sziasztok!Küldök néhány képet, sajnos nem sikerült időrendi sorrendben feltenni, majd következőleg ez is sikerül.1. kép Altea óváros 2. kép Elche park 3. kép Elcshe park 4. kép Altea utcakép 5. kép Alicanta tengerpart6. kép Alteában…..
baierari Az első napok élményei 2009.10.03 22:57:00
1. nap hétfőReggel teljes meglepetésemre, háromnegyed 8-kor, még csak világosodott, mármint amit meg tudtam állapitani, ha kimentem a nappaliban, mert ugye az én szobámban teljes volt a sötétség. Megreggeliztem a lányokkal (müzli, piritós lekvárral, narancslé) és irány az iskola,…..
All summer long Megérkeztek...? 2009.06.29 17:27:00
Sziasztok!2 hét...általában ennyi idő távollét után már otthon szoktam lenni. Tegnap áthelyeztek Silver Lakebe. 11 lányból 4 ment át. Én persze benne voltam a 4be. A nekem legfontosabb emberek mind maradtak Chipinawba. Persze mindenki aranyos aki jött, de ez más. Az új főnököt…..
All summer long Képek méég 2009.06.17 21:27:00
Nah megint elszabadultam a munkából. Eddig nagyon semmit se kellett csinálni. Az a hard work amivel ijesztgettek az még nem ez. Azt mondták ha majd megjönnek a gyerekek. Konkrétan feldaraboltunk pár zöldséget, meg kihordtunk az ebédlőbe salátákat. A fiúk bezzeg:D Nekik egy csomót…..
All summer long New York 2009.06.16 04:32:00
Sziasztok! Hihetetlen gyorsasággal újra gépközelbe tudtam jutni. Épp  itt ülök a Jazz on the park nevű csodás Hostelben és többi hasonló korú vegyes nemzetiségű fiatallal próbálunk nethez jutni a közösségi helységben. Itt  New Yorkban este 8 óra van…de otthon…..