Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kszenia

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyik egyetem blogharcosai küldték be a Zugügyvédnek az alábbi tengerentúli jogesetet, miként ítélik meg a bloghozzászólásokat az Egyesült Államokban. Nálunk a jog sokkal szigorúbb, az Index is veszített pert egy vidéki főiskola igazgatóját bíráló bejegyzés…..
kszenia 2009.11.18 00:41:10
@kicsitomi: Tökéletes! Én is ezt válaszoltam volna, ha ilyen jól meg tudtam volna fogalmazni, mi irritál ennyire Art Mooney hsz-ában. Már a "mocskolódás" szótól is feláll a hátamon a szőr. Ebben az országban el sem lehet képzelni, hogy a bírálónak igaza van? Az álnév meg kész röhej. A blog műfajához hozzátartozik a nicknév. Az meg, hogy nem áll oda teljes mellszélességgel az ágyú elé, ide lőjetek, végképp nem ítélhető el. Egyszál magában harcol egy nagy, feltehetőentöbb ezer embert foglalkoztató cég ellen. Ennyi védelem talán jár neki ekkora túlerővel szemben. Tisztelem a bátorságát, és gratulálok a győzelméhez. Krajccsal együtt örülök a szólásszabadság kettős győzelmének: blogoló és szolgáltató is győztesen került ki ebből a harcból.
Nem vagyok amerikarajongó, de azért szeretnék egy ilyen szabad országban élni - lehetőleg itthon.
Elnézést kérek leghűségesebb olvasóimtól a hosszú posztszünet miatt. Akartam írni az EP-választásról; de aztán, ahogy elmulasztottam a kegyelmi pillanatot, vagyis az első, forró élmények kiírásának idejét, már nem láttam értelmét. Mit lehet erről még újat mondani?Ha…..
kszenia 2009.06.16 11:25:54
@pontilyen: Ami pszichit illeti, egyetértek veled. Az teljesen őrült és szexmániás. Fallikus fixációjára jellemző, hogy mindenben péniszt lát. Még Zách Klára levágott ujjában is. Beteges. Nem szeretnék vele kettesben maradni. De szeredyvel sem. Annak meg zubbony-mániája van. Ha nem ismerném, azt hinném, hogy eltöltött benne pár évet. Ami a számukat illeti, az szerintem pont fordítva van, mint ahogy gondolod. Többen írnak egy néven. Sokan lehetnek, de sokáig is tart, míg többen, közös erővel kizzadnak egy kommentet. Mert buták és tájékozatlanok. Gyanítom, hogy itt mások vannak a háttérben. Van valaki, aki örül a közös ellenségképnek, mert nyugodtan machinálhat közben a sötétben. A másik fél semmit sem tud. Amit tud, azt tőlünk tudja.
kszenia 2009.06.16 15:24:35
@pontilyen:
Csúnya fiú! Azt írod magadról iwiw-en: "Az életet szeretem, azt, ami lüktet". Ezt el is lehet képzelni. Freud örülne! - Szegény Kosztolányi nem sejtette, hol, ki és mire használja ki és fel a verseit. Rossz kisfiú vagy, ilyet nem szabad áttételesen idézni.
kszenia 2009.06.16 21:46:15
@pszichiáter: Szerintem szeredy brutális bűnözőfejéhez a csíkos zubbony is passzolna, ha már annyira a zubbony a mániája. Ő is csúnya fiú női szemmel, és kétségtelenül még pontilyennél is emeletekkel lejjebb az erkölcsi ranglétrán. Pedig már az is jóval az Amál által emlegetett békatestrész alatt van, hogy szépen fejezzem ki magam, különben kitiltanak. Milyen érdekes, hogy Amál lehet ordenáré. Az erkölcsbajnok ponti vajon kétféle mércével mér? Hol van a szigor Amállal szemben? Buta is, obszcén is, mégis itt lehet a blogon. Vissza Lakattal!!!