Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyurikahh

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Futárélet A "jatt" 2017.05.23 13:18:22
Számomra mindig is kényes téma volt a jatt (hosszabb nevén borravaló). Mikor elkezdtem a "pályafutást", az első kérdésem az volt az egyik futárhoz: Jattolnak amúgy?A válasz igen volt, bár nem is nagyon érdekelt, gondoltam magamban, tyűű elmentem 3 címre és már van 900 ft-om. Igen ám, ez a felfogás…..
Futárélet Az új melóhely 2017.05.12 12:40:24
Melót váltani kinek könnyű, kinek nehéz, de általában szokatlan egy másik közösségbe belecsöppenni.1 évig dolgoztam egy olyan helyen, ahol 3 futár volt és 6-7 konyhás, amiből egy nap 3 konyhás dolgozott és 2 futár. Most egyik pillanatról a másikra olyan helyen találtam magam, ahol 70 ember van…..
Hát íme, az első bejegyzésem. Blogom nem a GLS, nem a Transoflex, nem a DPD, hanem az étel és pizzafutárkodásról fog szólni. Alapszituációk, érdekes történések, néha panaszkodás. Kicsit magamról. Nem vagyok sem fiatal, sem öreg, inkább az a középkorú fajta. Kb 4 éve örököltem egy autót, addig a…..
A 2012-ben bemutatott V/H/S egy egész szórakoztató found-footage horrorantológia volt, ami a műfajt nem reformálta meg, viszont érdekes ötleteivel, vérbő és néhol ijesztő jeleneteivel kimagaslott a középszerből. Egy év múlva már jött is a folytatás, ami szerény véleményem…..