Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kenyer

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Augusztus végén még csak a Samsung Galaxy készülékekre volt elérhető a Nokia Here térképszolgáltatása, ma már a többi androidos eszköz gazdája is letöltheti az alkalmazás béta verzióját. (A telepítéshez legalább 4.0-ás Android verzió szükséges!)   Az Androidpolice…..
Mai írásunkat Slip bocsátotta rendelkezésünkre, gyaníthatóan rendszeresen forog az említett körökben.Tehát:Miről ismerszik meg a modoroskodó medika/medikus?Ugyan első féléves, de már mindent jobban diagnosztizál a 20 éve praktizáló orvosnál.Ugyanezen orvos orra alá dörgöli…..
kenyer 2009.06.16 12:33:06
egy kis kiegészítés a tegnap esti hozzászólásomhoz:
Elolvasva a bejegyzést, semmi bajom nem volt, jót mosolyogtam rajta, hiszen tele van igazsággal, egy-két konkrét emberre igaz, de igaz (sajnos).
Aztán a hozzászólásaidból, kedves Slip, kiderült, hogy forog a beled tőlünk... szóval mit kapsz te külsős létedre az állatorvosi kolijában 14000Ft-ért: szobánkénti zsír új fürdőt, plazmaTv-t, csocsót, konditermet, bibliakört (ha ilyen aberrált lennél), filmklubot, foci- és kosárpályát és egy 3ágyas szobában királyként lakhatsz a kedveseddel kettesben.
És mindemellett remek embereket ismerhetsz meg, akik a barátaim... és te Őket fikáztad, Minket fikáztál...
Attól, hogy egy lapon említettél Imikének álcázott Misivel, meg még kétszer eldurrant az agyam. Hiszen kerékpárral és BKV-vel járok, egyébként meg soha nem próbáltam még a ketamint, és nem is vagyok kimondottan az alkohol rabja.
Szóval valószínűleg senki nem fogja rádtörni az ajtót éjszaka... csak eddig az emberek nem tudták ki vagy, de mostmár tudják, és nem feltétlenül szeretnek...
Az a baj, hogy az emberek nem túl okosak, és képesek kivetíteni az írásodat a hozzád közelálló emberekre, illetve közvetve azoknak tulajdonítani (hiszen te a kedvesed-fajtájáról írtál).
Szóval: szerintem a legtöbbet ezzel a kis bloggal, az asszonynak ártottál... Gondolom jó érzés lesz neki, mikor összesutyorognak a háta mögött...
Egyszóval: gratulálok!