Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tévés ember

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, az Indexben jól tudjuk ezt, de a pénteki Tényekbe egy egészen meglepő hiba csúszott.  Az előzményekhez annyit érdemes tudni, hogy Nagy Gábor, a Demokratikus Koalíció volt körmendi elnöke egy Facebook posztban azt írta, hogy "Sajnos ahhoz, hogy Körmend vk-ban…..
tévés ember 2018.01.14 10:51:44
@Plezúr: Menthetetlen, hülye seggnyaló vagy. Szegénykém.
A Demcsák-ügyként elhíresült friss médiabotrányka újabb, ha van Isten, utolsó darabkája is a helyére került ma reggel, amikor az ATV-ben két heti meló után kóros fáradságra hivatkozással felmondó Demcsák Zsuzsa egy negyedórás interjúban mesélte el, ő hogy látja a történéseket, amikről itt és itt is…..
tévés ember 2017.09.21 18:33:51
@Transylvanianmixedgrill: Szuper összefoglaló. Lényegretörő, minden benne van,
Kedden dönt Demcsák Zsuzsa sorsáról az ATV vezetősége, tudta meg a Bors. Nemcsak a Szanyi Tiborral készült, különösre sikerült interjúját elemzik majd, hanem a kéthetes időszakot, amelyet a csatornánál töltött. A lap egy forrása szerint valószínű, hogy távoznia kell majd...
tévés ember 2017.09.19 16:07:49
@dr. Szopjatok Lemind 002: Te miről beszélsz??? Demcsák ilyen műsorhoz egy nagy nulla. Akár józan, akár nem.
Volt tegnap egy Demcsák-Szanyi beszélgetés az ATV reggeli műsorában, ez itt: Nehéz nem észrevenni, hogy a műsorvezető izé, nem túl összeszedett, összevissza beszél, a kérdéseket nem tudja feltenni, a súgógépről sem tud olvasni, a hangja galuskás, bizonytalan.  Az ATV vezetőségének sem tetszett,…..
A csatorna ügyvédi felszólító levélben követeli az ATV-től, hogy változtassa meg a Heti Napló Sváby Andrással című műsor címét, mellyel szerintük védjegybitorlást követnek el. A TV2 szerint ugyanis ez a cím egyezik a náluk 1997 és 2014 között futó Naplóéval. Fotó: Bődey János/Index A Blikk…..
tévés ember 2017.04.24 15:31:27
@kerecsen2010: él és vírul. jó fej, a Szépművészeti Múzeumban vezet tárlatokat.
Igencsak kifizetődő az MTVA-nak dolgozni, különösen akkor, ha az ember nemcsak műsorvezető, hanem saját cégével gyárthatja is a műsorokat. Borbás Marcsi gasztroangyallal például tavaly nettó 154,8 millió forintnyi szerződést kötött az MTVA, írja a Bors. A bemondónőként…..
tévés ember 2015.02.23 10:32:25
@Orbán Viktᴏr: Stílusod minősíthetetlen.
Az összeg amit írtam adásonként értendő.
Az már 600.000.- / hó.
Egy kisrádióban ennyit nem kap a technikus.

De itt befejeztem a Veled való társalgást.
Ki kezdte a "azén adombó" szöveget.
Ezt én nem említettem meg és nem is volt szándékomban.

Nem veszed észre, de Te vagy a proli.
Ráadásul rettentő szánalmas is...

üdv
tévés ember 2015.02.23 17:13:47
@Nzoltan: Igazad van. én heti egy műsorra gondoltam, ezentúl Marcsi csinál még mást is, nyilván többet keres, mint a fentebb kiszámolt 600.000.- hó.
Én arra gondoltam, hogy egy ilyen műsor vezetéséért a 150.000.- / adás egy korrekt összeg.
Szerintem.
üdv
A köztévé a nagy nyári punnyadásban új filmes magazinműsort indított. Elég fura döntés vasárnap kora estére rakni egy moziajánlós műsort, akkor, amikor épp vége van a hétvégének, és akit érdekelnek az aktuálisan moziba kerülő filmek, már rég megnézte az előzeteseket,…..