Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Xion

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régen jelentkezett az Urbanista ingatlansaláta-különkiadással, és még régebben minden magazin, újság és blog kedvenc témájával: a legdrágább eladó házakkal! Úgyhogy akkor jöjjenek most ezek. Végigpörgettem pár hirdetési oldalt a javáért, aztán kirostáltam az egyértelmű…..
A Békemenet tejföl, Nemleszünkgyarmat löncshús és a Nemfélünk kóla a slágertermék. A CBA és a Békement szimbiózisának következő állomásaként a „magyar üzletlánc” polcain hamarosan megjelennek a Békemenet-emblémás termékek. Ezeket kizárólag a Békemenet…..
Miután nem jött össze az MSZP és a Demokratikus Koalíció közötti megállapodás, Gyurcsány Ferenc új támogatót talált. „Sikerült fogást találnom a margitszigeti szatíron” – kacsintott Gyurcsány Ferenc kétértelműen tegnap délután, elbüszkélkedve azzal, hogy…..
Harsona Jártam már keleten 2013.07.05 11:45:42
Elsőként azzal szeretnék foglalkozni egy kicsit, hogy volt mostanában (talán nem is olyan mostanában) egy elejtett politikai megnyilvánulás, miszerint bizonyos nemzetet fél ázsiainak tituláltak. Nos nem szeretném egyáltalán megítélni, azt hogy akkor az a nemzet „fél ázsiai” e,…..
Kedves Olvasó és Laci! Mielőtt belemerülnénk a mindennapi gondok elemezgetésébe és sejtelmes megjegyzésekkel pro és kontra erőfitogtatással árasztanánk el ezt a blogot, úgy dukál, ha egy kicsit bemutatom a miérteket. Miért lett ez a blog? Miért most? Kinek szól? Miről…..