Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BeheritPlasticDoll

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bunker Industrial Girls 2009.07.24 21:28:00
Industrial zene, és indusztriálos, ha úgy tetszik cybergoth lányok. Remélem még megérem egyszer (lehetőleg még ifjúkorom idején) hogy divat legyen az industrial, és minden ötödik lány így nézzen ki. Hát zomg. De most tényleg.   A billentyűk közé csorgó nyálért a…..
Nos, tartoztam nektek két bulibeszámolóval is amiket most ömlesztve kaptok meg. Kettő az egy ben akció. Mind a kettőt hirdettük itt a BunkerBlogon is, szóval aki nem volt, az szégyellje magát, és mondjon el ötven miatyánkot. Minimum. Mivel ez egy blog, így természetesen elfogult és…..
Bunker Faderhead letölthető album 2009.07.09 19:09:00
Kezdjük egy igen ütős számmal és videoklippel: Ha ez meghozta a kedved a Faderhead-hez, akkor innen le is töltheted az új albumukat, az FH3-at. Tracklist itt.A Melt in to your eyes, szintén nagyszerű számuk. Tessék meghallgatni.[Az illegális mp3 letöltés bizony csúnya dolog. Ám mi…..
BeheritPlasticDoll 2009.07.14 15:11:29
Sok koncerten megfordultam már, a legutóbbi a Funker Vogt volt.A fiúknak sikerült elég ellentétes érzéseket kiváltaniuk a közönségből, na, de nézzük sorban!Este körülbelül nyolc órakor érkeztünk a helyszínre, ami egy kis változtatás után a Budapesti K2 Klub lett.…..
BeheritPlasticDoll 2009.07.06 21:43:57
@Android_bunker:

Hát az ének az biztos, hogy élő volt, de emlékeztek, amikor az énekes kiment és előrejött a szintis? Na akkor ugyanúgy ment minden... (csak az ének nem).
Igen! Igen bazmeg igen! Soha nem hittem volna, hogy egyszer élőben látni fogom őket, azt meg főleg nem hogy Magyarországon. Az első electroindustrial együttes amit megismertem. Ami azt illeti, évekig csak őket hallgattam, mert fogalmam sem volt róla, hogy ilyen stílus létezik.…..
BeheritPlasticDoll 2009.07.02 22:32:49