Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A_Szilva

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
aeon flux interstellar spoiler 2014.05.17 15:00:00
Az elolvasom után négy képet, pontosabban két-két képet találtok majd. Akik olvasták a netre kiszivárgott feketelistás forgatókönyvet, vagy csak más szemmel nézték a tegnap debütált trailert, mint ahogy én szoktam, azoknak ez a felfedezés, amit második megtekintéskor tettem,…..
Amíg Hollywoodban Otomo Kacusiro formabontó animéje élőszereplős megalázásán feldolgozásán ügyködnek - jelenleg a Non-Stopot és Az árvát jegyző Jamue Collet-Sera vezényletével és a Harry Potter-filmeken edződött Steve Kloves forgatókönyvéből -, addig két quebeci fiatal…..
Hét elején már volt egy játékos Heti retro, most egy kevésbé hagyományos jön, egy külföldi képriport. Az Ericsson és Index anyám jóvoltából jó szerencsém Tokióba vetett, ahol természetesen meglátogattam a híres geeknegyedet, Akihabarát. A negyedben halomra állnak a műszaki…..
Jean Grey halálát követően Logan (ismét) remetének áll, felelőtlen vadászokkal és CGI-medvékkel kokettál, és úgy általában nem találja helyét, habár annyira nem is keresi, inkább csak teng-leng. Ellenben kiderül, hogy a Hirosima/Nagaszaki-incidens idején épp Japánban…..
A várakozásnak vége. Ma öt hete, hogy lerántottuk a leplet a szerkesztőségi lista utolsó öt helyezettjéről, hogy aztán hétről hétre újabb ötösfogatokról mondjunk véleményt. Ma végre kiderül, melyik filmeket tartottuk mi a legjobbnak, és főleg, hogy milyen…..
Nemrég kezdődött csak az egyik legérdekesebb Apple-per, amiben a cupertinóiak nekimentek a Samsungnak, mondván, hogy lemásolták az iPhone-t és az iPadet. A Samsung érdekes beadvánnyal válaszolt: az ügyvédeik azt kérik, hogy kézhez kaphassák a még meg nem jelent Apple- termékeket…..
Az Apple készpénzállománya az utolsó negyedévben 6,1 milliárd dollárral nőtt, így most már 66 milliárd dollár van Dagobert bácsi páncéltornyában (egyébként a Forbes kiszámolta, hogy az öreg kacsa vagyona körülbelül 44 milliárd dollárt ér, Steve Jobs tehát másfélszer…..
A_Szilva 2011.05.03 00:03:18
Ultra fail ez a bejegyzés. Hogy idézzek egy kicsit a negyedéves jelentésből (files.shareholder.com/downloads/AAPL/1243922492x0x461502/19ecf031-e284-4b01-9131-4ebbabc128fb/AAPL_Q2FY11_10Q_04.21.11.pdf):
15,978 milliárd $ van cash and cash equivalents-ben. Ebben 3,2 milliárd $ van ténylegesen készpénzben v bank depositon. Ez az előző negyedévhez képest kp-ban 1,513 milliárd $-al növekedett.
Kolja Clemens a Mom bútorbrand számára készítette el a 2008-ban végleg bezárt és felszántás alatt álló, legendás, berlini Templehof repülőtér emlékfalát, kabátakasztó formájában. Tempelhof azzal írta be nevét a történelembe, hogy a szovjetek által 1948 júniusában életbe…..
Stephen Wiltshire, autista művész egy nagyjából húsz perces, helikopteres városnézés után emlékezetből kezdett neki a New York reprodukálásához. A ceruzával készült "freskó" megdöbbentő részletgazdagsággal bír, a pontosságáról nem tudunk nyilatkozni... Via:…..