Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sexton

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Pár éve még a város egyik megmenőbb kereskedésének számított, ma már csak szervizként vegetál. A Chevrolet-Opel Horvath és pórul járt ügyfeleinek története.  Vélemények az azonos című írásunkról...
Sexton 2009.06.15 22:28:57
@scheerti: 2-3 nap alatt autót rendszámozni?? Lehetett 5 éve kb. A mai kereskedések 90% (ha nem több) úgy működik ahogy Zselé már leírta. Készlet finanszíroz, azaz:
1.ügyfél fizet kereskedőnek
2.kereskedő fizet finanszíroznak
3. jó esetben megkapja aznap a járműkísérőt de lehet csak másnap
4. van ugye olyan is mint regisztrációs adó amit a VPOP-től kapsz jó esetben 2 nap alatt
5. ez eddig csuklóból 3-4 nap miniumum, és akkor olyanokat ne is számoljunk ha ezek a papírokon bármilyen hiba van (mert lehet, hogy elüt egy karaktert a vámos ügyintéző és hoppá az okmányiroda úgy vágj vissza az anyagot, hogy öröm nézni) vagy leáll az okmányirodás rendszer fél napra.
Bármilyen hihetetlen de nincs olyan nagy csók a kereskedéseknek az ilyen helyeken mint hinnéd. Max. annyi hogy külön ügyintéző(k) foglalkozik velük ne a sorszámos ügyfelekkel együtt intézzenek napi 10-15 forgalomba helyezést.

Fenyegetőzni, éjjel telefonálni, stb...
Nem az a szerencsétlen alkalmazott tehet az egészről. Ő azután kapja a fizetését ha Te már ELVITTED az autót tehát neki sem jó amíg ott rohad az udvarán.

Lehet pereskedni is az is igaz. Na akkor borítékolhatóan 2-3 évig nem lesz kocsid és ugyanúgy áll benne a pénzed.

Halál egyszerű az egész!
Szerződés-apró betűs_rész(amit az emberek 95%-a el sem olvas).
SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ!!!!
Ez minden normális szerződésben benne kell, hogy legyen mint ahogy az is mennyivel lehet túllépni illetve következményei vannak (általában a teljes összeg kamatostul vissza).
Tehát ha túllépi a kereskedés a határidőt sétálhatsz be másnap és kérheted vissza AZONNAL a pénzt. Ha nem adják jöhet a CSÁKÁNY:)

Ahol nincs egy épkézláb szerződés sem amit mind a 2 fél aláír ott ne is vegyél autót. Van elég még Magyarországon!