Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cini23

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán diagnózisa pontos, a válasza rossz. Magyarországon vásárlóerő-paritáson minden drága, ezen pedig logikusan csak a fizetések emelésével lehet segíteni. Az épülő gazdasági modell viszont az olcsó munkaerővel kíván versenyezni.Vásárlóerő-paritáson az EU-ban…..
Szánjuk-bánjuk, hogy ilyen régen írtunk. Ám mielőtt haragotok hullámai összecsapnának a fejünk felett, olvassatok tovább. Ha ezt megteszitek, találtok egy ínycsiklandó sertéshúsból készült étket, melyet nagy örömmel ajánlok Nektek elkészítésre, és…..
Makeup Blog 10 napos léböjt 2012.03.04 11:00:00
Karácsony óta kissé elkanászodtam az evést illetően, visszaszivárogtak az egészségtelenebb gyorsételek, illetve már gyakorlatilag minden nap ettem valami édességet. Mivel rendszeresen sportolok, szerencsére nem híztam emiatt, de éreztem, hogy megint rosszfelé haladok. Ekkor…..
A poszt eredetileg 2010-ben készült, azóta frissült 2014. októberében a listáról levettük a Ringet. Üzemeltetőváltáson van túl a hely, ezért újrakóstoltuk, és nem a korábban megszokott burgert kaptuk. A hely szerint még nem forrt ki az új koncepció, ezért egyelőre,…..
„Nem akarom, hogy bárki is úgy gondoljon rám, mint kis fiatal második feleségre” – állítja következő posztolónk, aki 10 év szünetet tartott a nagy Ő-vel. A pasi időközben megnősült, majd elvált és újra összeállt a főszereplőnkkel. Igen ám, de az ex-feleség…..
Az All Songs Considered blog előásott valahonnan egy 33 éves Ramones-koncertfelvételt. A 26 számos bulit 1978. január 7-én rögzítették a New York-i Palladiumban, élvezhető minőségben. Itt rögtön meg is hallgatható, sőt, aki akar, még régi sci-fi filmek trailereit is nézheti…..
A közelmúlt napokban néhány figyelemkeltő ítélet született a magyar független bíróságokon. Önkényesen ragadjunk ki közülük néhányat: a Geréb Ágnes-per, a maradandó fogyatékosságot okozó Stohl Buci, a zselici uzsorás, a félnótás Zuschlag és a hivatali visszaélő Benedek…..
Schobert Norbi és fanjai első hallásra akár még örülhetnének is: cukorhiány és ennek nyomán jelentős cukorár-emelkedés jelentkezett Európában, Magyarországon pedig még az átlagnál is magasabbra szöktek az árak, és a hiány is jelentősebb. A Norbi-rajongókat azonban sajnos…..
„Egymásnak estünk az előszobában. Tényleg olyan volt az egész jelenet, mint egy hülye vígjátékban, levertük a fogasról a kabátokat, a komódról a kulcsaimat” - a csaj összejön egy nála valamivel fiatalabb sráccal. A kapcsolatot a fiú kezdeményezi, ám a lánynak sincs…..
2011. február 12-én, egy nappal az 53. Grammy-díjátadó előtt jövőre is kiosztják az életműdíjakat Los Angelesben, amit ezúttal Julie Andrews, Dolly Parton és Roy Haynes mellett a Ramones is megkap. A punkzenekar lesz az első olyan életműdíjas, akik előtte soha nem kaptak semmit a…..