Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Klaudia#

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bibliotheque Az utolérhetetlen 2010.01.17 17:17:00
Mörk Leonóraaz Utolérhetetlen Mr. YorkeJaffa Kiadó, 2490 FtAz első mondat: "Tulajdonképpen mindenről Charlotte Bronte tehet."A történet: Mészöly Dóra a LEI magazin újságírója interjút kér a híres angol színésztől Edward Yorke-tól. A színész Budapesten forgat, a…..
bibliotheque Szerelem 2010.01.16 12:06:00
Paulo CoelhoSzerelemAlexandra, 2499 FtAz első mondat: "A szerelem az embert sosem akadályozza meg abba, hogy végigjárja Személyes Történetét."A történet: Nincs különösebb történet. A könyv Coelho eddigi könyveiből vett idézetekből épül fel. Nyolc téma köré…..
bibliotheque Szerelmem, Párizs 2010.01.15 18:06:00
Janelle McCullochPárizsban az életVince kiadó, 3495 Ft Az első mondat: "Kedvenc Párizsi negyedemben, a pompás bal part romantikájáról híres hatodik kerületben van egy Ladurée nevű bűbájos cukrászda."A történet:Egy  Londonban dolgozó ausztráliai újságíró,…..
bibliotheque Üdvözlet 2010.01.15 17:45:00
Köszöntelek kedves Olvasó, aki ide tévedtél. Végre megkezdtem írni a saját blogomat, mostanában úgy tudom ez elég menő dolognak számít, már mindenki blogot ír, "mindegy miről szól csak legyen nekem is" Így elég nehéz lehet érvényesülni. Már csak azért is mertha…..
Igen, igen, igennnnnnnn, elkezdődtek a nyári leárazások!  Még csak pár üzlet adja 30-50 %-kal olcsóbban a tavaszi-nyári kollekciójukat, de hamarosan csatlakozik hozzájuk a többi is, hogy nagy örömünkre jó áron válogathassunk a cuccokból, amelyeket még hónapokon át…..
A képeket elnézve hirtelen ellenállhatatlan vágyat érzek arra, hogy egy feszített víztükrű medence partján kortyolgassak egy színes koktélt, tízpercenként kenegessem magam, érezzem a napolajillatot, égesse a talpamat a forró beton és csokibarnára sülve, szőkére szívott hajjal…..